• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie :-D:-D:-D:-D ja mam zabawną historię z określeniem "kobieta jak dąb" :-D kiedyś ojciec mojego przyjaciela tak mnie nazwał, bo pomogłam mu wnieść szafę z Ikei i poskładałam razem z nimi, a między piętrami padło pytanie: "Może chcesz Bogusia przerwę zrobić?" Na co rezolutnie ja stwierdziłam, że po co skoro jesteśmy na trzecim piętrze, to na czwarte doniosę bez problemu :sorry: i od tamtej pory jestem kobietą jak dąb :rofl2: a od górala coś takiego usłyszeć, to same komplementy :-D:-D:-D:-D:-D

Made podziel się bom głodna:)))) Na obiad nie mam:(

Kocie...no, ten...tamten...co we snach mnie nawiedzał:)))) Ale spotkanie czysto BIZNESOWE:)))))

BOOGIE jak Ci zacznie coś chrzęścić po tych ekscesach, to przyjmiemy Cię z LILI do Klubu Wesołego Geriatyka :-p

CAROLA NOSZ PRZECIE WIEM, ŻE TO TEN SENNY..... ALE CO TO ZA JEDEN...? I co on robi na jawie??? :szok:
yyy tak sobie tylko pytam oczywiście, nie licząc na konkrety :-p

Ostatnia edycja:
Kocie no bo on naprawdę istnieje...znam go...nie powim kto, nie publicznie:) hehe
Na jawie będziemy biznes tworzyć wspólnie:)

Made, no naprawdę, nogi golę bo na biznesy trzeba spódnicę ubrać:)))) A może włosy pofarbuję nawet....tylko za co:baffled::eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry