• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CAROLU apteki są straszne :baffled:

Już wyczyściłam plamę po kawie widoczną na zdjęciu i założyłam prześcieradło uufffff.... Normalnie u mnie patologia się szerzy - wanna obrasta, kotłownia zawalona rzeczami do prania, góóóóóórą rzeczy :eek: Podłoga zasypana kawałkami chlebka małej (ale uwolnię Bilona i chociaż to araz zniknie :-p) O czystości kibelków nie wspomnę, bo to już przegięcie :dry: Przewracam się znowu o jakieś wszędobylskie pudła :eek:

Ale ja ciągle COŚ ROBIĘ i tylko końca nie widać....

Nawet jeszcze nic nie zjadłam, tylko synowi zaniosłam :confused2:
Mała uspana, po raz enty, może coś z tego będzie...

Idę po jakieś coś.. nie wiem jeszcze co, ale nie może mieć kalorii, o nie! Bo widzę nieśmiałe, ale jednak efekty :-)

Jakbym nie wpadła, to znaczy, żem padła :dry:

Ostatnia edycja:
hej :)
maz dzisiaj wolne mial i pol dni na spacerku bylismy :) maly zaliczyl nawet plac zabaw i swoja pierwsza hustawke :)

tutaj podglad hehe

Byliśmy na wizycie w szpitalu. 2 godziny czekania:crazy: Kluska waży 1600 g. Muszę więcej pić, bo mamy troszkę mało wód. Jak patrzę na butelkę z wodą to mnie mdli :eek:

niezle juz wazy :) pij Rureczka duzo !!

Asionku - bić to go nie będę bo to dla niego przyjemność :-D Kara będzie dotkliwa :-p

hehe no chyba , ze tak , ale widze paczka jednak dotarla :)))

Made w pracy dobrze, tylko ja nie lubię ludziom makronu na uszy nawijać, z natury jestem uczciwym człowiekiem... Sama nie chciałabym, żeby ktoś mi tak gadał. Zresztą, tam tylko wyniki się liczą, każą mi już podpisywać umowy, ja która pracuje 3 pełne dni :no::dry: no i ja wiem, że to czasowe, ale mam powoli dość, nie chcę, żeby ktoś mnie tak zmuszał do wyników... UMOWY< UMOWY< UMOWY szybciutko niczym na McDrive, katchup i frytki, razy dwa szybciutko!!!!
ale cóż... oby tylko dostała zgodę na mój projekt :sorry2:

ehh skad ja to znam ... pracowalam kiedys w Wawie w firmie co sprzedawala srodki czystosci do kompa ( sprerzone powietrze i inne duperelki ) wartosc w sklepie ok 200 zl. max zestawu , a ja mialam to sprzedawac za uwaga bagatela 3500zl. , dodam , ze to bylo 8 lat temu i te 3 tysiaki to kupaaa kasy !! masakra jak sie czlowiek musial nagimnastykowac zeby to cos za ta cene sprzedac , ale szlo jakims cudem
zarobiki super , ale co z tego ... nie dalam rady klamac tak , co innego sprzedawac cos co rzeczywiscie ma jakas wartosc , chociazby ubezpieczenia na zycie :)

Cześć:)

Myślałam że bardziej niewyspana juz nie mogę być i że nie ma nic gorszego niż zabkujące dziecko... otóż jest moje panie... dziecko z mega katarem!!! do jakiejś 24 lub 1 spała mi na rękach a ja siedziałam... co pół godz próbowałam odkładać ale po kilku minutach miała taki wypływający katar i sie budziła. No to ja woda morska, frida, nasivin (kilka razy tylko) maśc majerankowa i spanie na rękach żeby pospływało... potem już chyba nasivin zadziałał bo chwile spokoju było i od 4 znow.... padam. Inhalatora się boi niestety:(( wczoraj pól godz ją oswajaliśmy i ze 2 min inhalacji było... może dziś będzie lepiej...

Miłego dnia:)

oj biedaku :((( no i mala pewnie tez sie meczy :(( zdrowka duzo i nocek przespanych zycze !! :)))

Mimo wszystko ten mój Szanowny dobry, ale głupi...
PACZAJCIE tylko jaką śliczną bluzeczkę i książeczkę kupił Mańkowi :)))
Maniek zachwycony, od wczoraj NIC tylko czyta :-))))

Zobacz załącznik 451373Zobacz załącznik 451380

ale slodziak :) te wloski ma boskie !!

ale ostrzegam:-D żeby później mnie za koszmary nie winić!
postraszę tu trochę i wyrzucam:-D
Zobacz załącznik 451570

slicznotka z ciebie :)

kocie poddala sie :-p. teraz poszla z tata nakarmic Franka:-D
aha bo ja wam nie pisalam, a wiec jak wiecie mieszkam na wsi, mam duzo ogrod a na nim trawnik ktory trzeba ciagle kosic i poniewaz marudzilam mezowi ze w tym roku nie dam sobie rady z 2 dzieci i trawnikiem to maz przywiozl mi cielaczka( ma 3 dni), stwierdzil ze ten bedzie nam przez lato za kosiarke robil:-D. Iwa w cielaczku zakochana i kilka razy dziennie biega zobaczyc co u niego.

wow prawdziwego cielaczka ??? pokaz !! :)))

Karola rezerwację do Wesołego Klubu Geriatryka :-D:-D trzeba myśleć o przyszłości :-D:-D dobrze trzeba na starość towarzystwo wybierać, żeby złotość jesieni życia była ciekawa :-p:-D:-D:-D

to i ja sie juz teraz zapisuje , a co :)))

Jak tu cokolwiek pisać, skoro kto inny pisze.... nogami :eek: Zobacz załącznik 451631

hehe pomaga :)))
moj jak pisze to chce lapka zlapac , albo lezy jak zaczarowany patrzy na paluszki moje i sie chichra :)))

Asionek zazdroszcze, tego krotkiego rekawka, golych stop i tego jak pieknie z synusiem wygladacie

jestem juz, musialam Iwe umyc, siebie , glowe w koncu umylam.

a co do cielaczka to ja takiego bym nie umiala zjesc , ale w sklepie przeciez to normalne ze kupuje sie wolowine, cielecine, baranine, wieprzowine, drob, nie mowcie mi ze jestescie wszystkie wegetarianki i nic z mies nie jadacie?:szok:

made kurde gdybym jedziala ze zajaczki preferujesz:-Dw sobote samobujczy zajac nam wkical pod samochod, nie dosc ze samochod nam uszkodzil to jeszcze sam nie przezyl tego starcia.

Spod kołdry na sam koniec chcę napisać:

Boogie wszelką jesień życia z Tobą spędzę - byle słoneczna była :-p:-)

Nie wiem kto o tej cielęcinie pisał - ale jadłam kotlety mielone z cielęciny i przepyszne były!

Kocurku jak nas młodzież nie wywali to ZOSTANIEM!

Asionku wyglądasz po prostu szałowo! Szczena opada! A synuś porywa serca! Super zdjęcie!

Wioluś ja się zamykam w łazience, bo już mam dość pytań czemu nie mam "sisiaka" - a tak na poważnie to od jakiegoś czasu staram się, żeby mnie Maciuś nago nie widział - nie wiem czy to dobrze czy źle - ale jakoś dziwnie mi już przy nim nago.

DOBRANOC!

reklama
Kocie, apteki są porażające....w tym miesiącu wydaliśmy ok 600zł na leki i lekarza+jutro recepta za 100zł następna bo zamówili leki...W poniedziałek jeszcze za wyniki wymazu ok 50-70zł + wizyta 50zł + antybiotyk ok 50zł pewnie:szok:
Ja swoich nie wykupuję bo szkoda mi kasy na to.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry