reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

:-):-):-) A juz myslalam ze z mieskiem tez przesadzilam bo daje codziennie,uff:-D
w poniedzialek sprobuje z rybka i zobaczymy,no i jeszcze to zoltko bo od tego miesiaca trzeba zaczac:-)
A dzisiaj Nadinka dostala misiowy jogurcik malinowy,mowie Wam wcinala az sie jej uszy trzesly:-D:-D:-D

reklama
Czy ktoras z Was sie orientuje kiedy mozna podac jakie owocki i warzywka malucha ??? Wiktorej jak na razie wcina marchewke, dynie, ziemniaczka. Z owockow to jest jabluszko oraz od wczoraj miesko z krolika. Bardzo bym chciala mu troszke urozmaicic dietke ale nie wiem co mu juz wolno, a nie chcem kozystac za bardzo ze sloiczowych jedzonek, wole sama gotowac.

Owco...wiem ze Kornasia podala Ci link do tej stronki....no ale ja tak ze Swojego doswiadczenia.......:-)
banan ..jak najbardziej, brzoskwinia i gruszka.....no ale musza byc bardzo dojrzale...
a z warzywek..pietruszka, slodki ziemniak, cukiniaa, groszek zielony, seler....

A u nas miesko to tak roznie dziewczyny dostaja...zazwyczaj dwa razy jest kurczk , raz wolowinka i raz schabik albo miesko z poledwiczki....no i raz rybka...a reszta to warzywne posilki...raz jeden jest z soczewica.....:tak:
A dzis pierwszy raz podalam zoltko....

:-):-):-) A juz myslalam ze z mieskiem tez przesadzilam bo daje codziennie,uff:-D
w poniedzialek sprobuje z rybka i zobaczymy,no i jeszcze to zoltko bo od tego miesiaca trzeba zaczac:-)
A dzisiaj Nadinka dostala misiowy jogurcik malinowy,mowie Wam wcinala az sie jej uszy trzesly:-D:-D:-D

Iza wczoraj zjadła jagodowy... to samo! Czyste szaleństwo! podałam jej wcześniej, bo o wapń, bo niby są od 7 mc, ale dla ząbkowych dzieci ponoć już można

Czy ktoras z Was sie orientuje kiedy mozna podac jakie owocki i warzywka malucha ??? Wiktorej jak na razie wcina marchewke, dynie, ziemniaczka. Z owockow to jest jabluszko oraz od wczoraj miesko z krolika. Bardzo bym chciala mu troszke urozmaicic dietke ale nie wiem co mu juz wolno, a nie chcem kozystac za bardzo ze sloiczowych jedzonek, wole sama gotowac.

ja bardziej preferuję tą stronę, jest bardziej szczegółowa produkty spozywcze po 6 miesiącu , podałam linka do 6 mc, bo akurat na niej byłam, ale są tam wszystkie miesiące rozposane

reklama
xaver bardzo lubi gruszki,banany,dzis mu dalam na sprobowanie mieszane z truskawek-jagodow-jablek bardzo mu smakowalo jestem ciekawa czy dostanie jakas wysypke z truskawek.

kornasia-tsarina bardzo madre stronki

Do góry