martalis
mama 24 h
aha a na obiadek dam mu troszke rosolku,wiecie ze z golebia pierwszy rosolek sie powinno robic,bo jest bardzo chudy i delikatne miesko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Narazie tylko Was podczytuje, ale chcialam Wam polecic gryzak do jedzenia owocow. Ja ostatnio taki zakupilam, napisali na nim, ze jest powyzej 6 msc., ale Julka profesjonalnie daje sobie z nim rade. Polecam. Dla dziecka jest to duza odmiana, bo moze samo jesc cale owoce, a dla rodzica pomoc, bo na jakis czas "dziecka nie ma"
<OK> NUBY _____GRYZAK DO OWOCÓW I WARZYW (812009533) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
wiesz slonko ja bym sie bala dac owoce przez ta siatke mimo wszystko
a u ciebie sie to sprawdza ?
ja mam niekapek z tej firmy.

Ja kupilam w miejscowym sklepie z art dzieciecymi i zaplacilam mniej niz na allegro kosztuja.no normalnie nie powinno sie nic oderwac itd jak jest specjalnie dla dzieci.
a to ino na aukcji idzie kupic abo w sklepach tez ?jak niekapek kupywalam to niewidzialam .