Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Glównie z glutenem bo moja lekarka kazał mi go dawac 2 razy w tyg a tu czytam ze powinno sie dawac codziennieKatarzynak....ciesze sie ze Hanusia tak sobie swietnie radzi z "nowosciami"...no i fajnie ze przybrala na wadze...:-)
a powiedz mi z czym masz problem w dalszym rozszerzaniu dietki....![]()
POza tym ona mowila zeby dac po 6 mies a nie do 6 mies 
Skoro je i jablko samo i sama dynie to moge jej dawac jablko z dynia?

Nie wiem skad to sie bierze??? Czy Wy też tak miałyście?A tam! Nie slychaj glupich rad.No i jeszcze Wam powiem ze czuje ogromna presje karmienia TYLKO piersia... bo komu nie mowie ze Hania zaczela jesc (po skonczeniu 5 miesiecy) warzywa to zaraz musze sie nasłuchac jak to, dlaczego i takie tamNie wiem skad to sie bierze??? Czy Wy też tak miałyście?

Glównie z glutenem bo moja lekarka kazał mi go dawac 2 razy w tyg a tu czytam ze powinno sie dawac codzienniePOza tym ona mowila zeby dac po 6 mies a nie do 6 mies
No a jeszcze inni uwazaja ze skoro Hania jest zagrozona alegria powinna jesc gluten dopiero po roku...
No i ta moja lekarka kazala przez miesiac dawac tylko pojedynczo warzywa i owoce... ale to chyba bez senu nie??Skoro je i jablko samo i sama dynie to moge jej dawac jablko z dynia?
No i teraz sie zastanaiwam co jej dalej dawac bo jutro wprowadzam ziemniaka i w zasadzie powoli warzywka sie koncza (takie pojedyncze... reszta to zupki ktorych mam na razie nie dawac... badz tu madry. Z warzywek w sloikach jest jeszcze szpinak i brokuł)... no i jakie owoce jej dawac? Owoców jest dla odmiany duzy wybór i nie wiem co najpierw? Moze banana? Ale on z kolei chyba zgęszcza kupy
No i nie wiem ile razy dziennie dawac jej cos innego niz mleko? Na razie je na drugie sniadanie owoc albo warzywa... No i pod wieczor troche kleiku....
Sama widzisz ze mase mam watpliwosci ale az glupio mi to wszytsko pisac
No i jeszcze Wam powiem ze czuje ogromna presje karmienia TYLKO piersia... bo komu nie mowie ze Hania zaczela jesc (po skonczeniu 5 miesiecy) warzywa to zaraz musze sie nasłuchac jak to, dlaczego i takie tamNie wiem skad to sie bierze??? Czy Wy też tak miałyście?
.....bardzo dobre tez jest mango...u mnie dziewczyny wprost uuuuwielbiaja....a najbardziej lubia jak robie im banana lub mango z kleikiem ryzowym na mleku.....
Od kiedy masz jej to dawać?

O mały włos byśmy je wygoniły rycyna na ten świat 
Juz dawno jej to wykluczyli ale wg niej to po prostu łagodny przebieg
Może i ma racje bo Mała bardzo sie drapie ostatnio...
Widziałm z sklepie w słoiczku Hippa coś takiego HiPP: Kleik ryżowy z owocami i nie wiem jak można to samemu zrobić... Może to głupie pytanie ale nie wiem czy kleik najpierw rozrobić z wodą czy sypnąć go do owoców 
Myślicie że takie coś jest zjadliwe???Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę o pomoc.
Dziś byłam z Hania u lekarza i ta znów swoje że dziecko na skazeJuz dawno jej to wykluczyli ale wg niej to po prostu łagodny przebieg
Może i ma racje bo Mała bardzo sie drapie ostatnio...
No w każdym razie mam zakaz dawania jej zwykłego mleka z puszki bo to jeszcze jej pogarsza sparwe a recepty na to jej mleko nie dostałam na razie bo ten tydzien mam go nie dawać.
No ale ze wzgelu na to że Mała zamiast przytyć przez ostatni tydzień wręcza staciła pare gram na wadze musze jej coś dawać poza moim mlekiem...
Wiec chciałam sie Was poradzić czy można jakoś zrobić kleik ryżowy bez mleka??? Tzn chodzi mi żeby go dodać do owocówWidziałm z sklepie w słoiczku Hippa coś takiego HiPP: Kleik ryżowy z owocami i nie wiem jak można to samemu zrobić... Może to głupie pytanie ale nie wiem czy kleik najpierw rozrobić z wodą czy sypnąć go do owoców
No i na kaszkach ryżowych Bobovita jest napisane że można je robić na wodzieMyślicie że takie coś jest zjadliwe???

Ja daje z jablkiem. Czasem daje tez banana skrobanego lyzeczka lub w gryzaku i pozniej daje sok jablkowy, ktory moim zdaniem pomaga na kupke. Banan jest prawie codziennie u nas, a z kupa nic sie nie dzieje. No poza barwa, ale to norma przy nowych pokarmach.hejka
na wodzie mozna robic te kaszki co maja mleo juz w sobie ale moja mala dzis probowala bobovite owoce lesne na wodzie i bylo ble wypluwala z kolei marchewke pieknie zjadlamy dopiero zaczynamy...wczoraj byl banan a po nim twarda kupka.....i nie smierdziala.......zobaczymy co bedzie po mieszankach?????
czy myslicie ze banan z marchewka to dobra mieszanka w koncu sa takie soki????