• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-(:-(

A mój odmawia obiadków:crazy: wio inne je a przy obiadkach tak sie rzuca i płacze ze szok:szok::szok::szok: Jutro sama ugotuje i zobacze czy to bestia zje:-p

reklama
No wiec odstawilam antybiotyk i apetyt wrocil tzn bywalo lepiej ale juz je a nie piszczy :) kaszke, mleko wypija tylko obiadki sa bee nwet te wlasnej roboty! ziemniaczki z mselkiem, herbatka, soczki, deserki, jabluszko z bananem, z biszkoptem lub mrchewka zjada chetnie wiec juz nie jest zle bo jak brala ntybiotyk nic nie chciala
A kaszki czy mleka 220 wypija

No to dziś małemu zaserwowałam ziemniaki z marchewka gotowane na kostce rosołowej (takie puree) + pół żółtka na masełku. Normalnie wcinał jak oszalały:-D:-D

Magdasf mój już takie rzeczy jadł ze głowa boli:-D:-D:-D

MALENA i co wygrałas. Bo mój A nie. I chyba sie rozwiode bo obiecał a nie dotrzymał słowa. ;-)I nadal bidna jestem a miało być tak pięknie:-( No cóż chyba jednak stane w kolejce po te marne 100tys z nakrętek. ;-)

"jak mnie kochasz to masz wygrać w totka, kochanie ";-)

hej a ja mm problem:-( moja niunia nie chce jesc kompletnie nic kaszka be, mleko be po wielkich trudach zjada nawet lyzeczka nie pomaga :-(nie wiem czy to na zeby stracila apetyt:-(:-(

U nas też dni ze spadkiem apetytu.
I nie wiem od czego to zależy :-(

u nas też tak bywa...

Magdasf, Czarna - pewnie przy kolejnym nie będę się tak cyrtolić.
U nas dalej tylko słoiczki po 5 miesącu i czasem kaszka.
Ale nie! Zaszalałam - dałam polizać czekoladę. Był szał, oj był!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry