Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jakos sie miesa ze sklepu nie boje
I co z tym jablkiem lepiej surowe starte czy ugotowac?
My od wczoraj jemy tak :
5/6 mleko
9/10 misiowy ogrodek na gesto z lyzeczki (dzis musze go kupic bo mialam w domu ale za dlugo juz stal otwarty )wczoraj byl kleik ryzowy na gesto plus pol sloiczka sliwek NIE SMAKOWALO :-(
13/14 OBIADEK (odziwo Oli po obiadku szybko jest glodna )
15/16 mleczko
18 owoc
kolo 20 mleko z kacha z butelki
I CO WY NA TO ?
Kasia pisała że jest z hippa zupka brokułowa z kurczakiem i taką chcę upolować a jak nie to z gerbera są same brokuły i wtedy dodać je do zupki albo do młodej marchewki i ziemniaczków z hippaNo to ja tez kupie BROKULY i zrobie Niuni A same brokuly czy np z ziemniaczkiem chcesz Jej podac ?
Co do zupek to tez raz zrobilam sama ale nie chciala (oprocz rosolku niedzielnego )Ale wy mnie zmotywowalyscie I jak bede miala wolne to bede jej czesciej sama robila obiadki![]()
moja zaczynała od 2-3 łyżeczek, później było po pół słoiczka teraz trochę więcej ale do całego jeszcze dalekowiem ze je zamalo ALE JAK MAM JA ZMUSISZ ABY JADLA WIECEJ ? NIE DA SIE :-(