• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja jakos sie miesa ze sklepu nie boje

I co z tym jablkiem lepiej surowe starte czy ugotowac?

My od wczoraj jemy tak :
5/6 mleko
9/10 misiowy ogrodek na gesto z lyzeczki (dzis musze go kupic bo mialam w domu ale za dlugo juz stal otwarty )wczoraj byl kleik ryzowy na gesto plus pol sloiczka sliwek NIE SMAKOWALO :-(
13/14 OBIADEK (odziwo Oli po obiadku szybko jest glodna )
15/16 mleczko
18 owoc
kolo 20 mleko z kacha z butelki

I CO WY NA TO ?

mi sie podoba. A ile ona zjada tego obiadku???? Ze jest głodna podaj porcje

CZARNA ona zjada pol malego sloiczka Lub duzego 1/3 Karmimy sie strasznie dlugo Bo mysle sobie jak troszke dam jej odsapnac to zje wiecej Daje jej sie napic i nic nie pomaga a po godzinie poltorej wypila 100 lub 130 mleka :-(

Z owockami jest to samo :-(

No to ja tez kupie BROKULY i zrobie Niuni A same brokuly czy np z ziemniaczkiem chcesz Jej podac ?

Co do zupek to tez raz zrobilam sama ale nie chciala (oprocz rosolku niedzielnego )Ale wy mnie zmotywowalyscie I jak bede miala wolne to bede jej czesciej sama robila obiadki :tak:
Kasia pisała że jest z hippa zupka brokułowa z kurczakiem i taką chcę upolować a jak nie to z gerbera są same brokuły i wtedy dodać je do zupki albo do młodej marchewki i ziemniaczków z hippa
tez się zbieram żeby się zmotywować do gotowania dla małej bo ze słoiczkami co prawda wygodniej ale nie chcę żeby mała całe życie jadła tylko słoiczki

widziałam ostatnio zupkę z hippa pomidorowa delikatny krem ale po 7 miesiącu, ja uwielbiam pomidorówkę i już się nie mogę doczekać jak małej będę mogła ją podać

Dorotka nie mówie ze masz ją zmuszac. Skoro je tak mało to nie dziw sie ze potem dojada mleczkiem:tak: A moze oszukuj ja w czasie obiadku podawaj picie i szy bko wyciagaj i podaj obiadek. Ja tak mojego uczyłam:tak:

U nas słoiczki po 125-130g są zjadane szybciutko ale bywa tak, że się grzebiemy z jedzonkiem.

Powoli wprowadzam te większe słoiczki 190 gramowe.
Sebuś przekonał się do herbatek i wypija 150-200ml dziennie :-)

reklama
OLIWKA kiedys jadla caly sloiczek Od jakiegos czasu cos sie jej pomieszalo i nie je duzo

CZARNA daje jej sie napic podczas obiadku Ale tak jak piszesz z tym oszukiwaniem to jeszcze nie probowalam DZIS sprobuje i zdam pozniej relacje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry