• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Tej włoskiej to ja mam jeszcze jeden słoik i nie wiem co z nim zrobić...moze coś dodac to łyknie??

może za jakiś czas jej posmakuje
Ja do "uzdatniania" używam puree z groszkiem i marchewką :tak:

Dzisiaj testujemy brokuły.
Będzie zupka ziemniaczano brokułowa z cielenicinką gotowaną w wodzie tymiankowej ;-)

Będzie zupka ziemniaczano brokułowa z cielenicinką gotowaną w wodzie tymiankowej ;-)
brzmi pysznie aż sama zjadłabym taką :-)

Alicja od 2 dni ma dzień mamy - tylko na rękach chce być i przestała jeść obiadki :-( owocki owszem jakoś podchodzą , jogurcik całkiem całkiem ale obiadek niet zaciska dziąsełka, kręci się a na końcu jest ryk i kończy sie na cycu... nie wiem czy to ząbki czy co???

Hmmm u nas jak był ryk przy obiadkach i mleku (bo ciepłe), a nie było przy deserkach ( bo w temperaturze pokojowej) to się okazało że zęby idą...

Mój Skarbuś zjadł wczoraj 3 zgniecione truskaweczki z własnej grządki bez nawowu. Chyba mu smakowało bo dzioba otwierał-bez zabawiania:tak::-) A tak wogóle to codziennie jemy jakiś deserek :tak:Obiadki już domowe-rzadko gotujemy odddzielnie dla niego. Je to co my:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry