• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

bleeee...brrr az mam gesia skorke jak pomysle o takim mleku...aaaaaaaaaaaaa
Bez urazy oczywiscie, jackowaty to tez wspomina jak pil mleko od krowy prosto ja jakos sie brzydze i wydaje mi sie brudne:baffled:
Ale bulka zmiodem jak najbardziej hahahahaha

reklama
bleeee...brrr az mam gesia skorke jak pomysle o takim mleku...aaaaaaaaaaaaa
Bez urazy oczywiscie, jackowaty to tez wspomina jak pil mleko od krowy prosto ja jakos sie brzydze i wydaje mi sie brudne:baffled:
Ale bulka zmiodem jak najbardziej hahahahaha

Nie udało Ci się mi mleczka obrzydzić.
Chociaż generalnie to nie przepadam. Wyjątkowo tylko.
Lecę po śledzia ;-)

Malena ja nie chcialam ci obrzydzic, ja poprostu brzydze sie takiego mleka i tyle, nie wiem jak jacek moze pic takie tluste mleko, ja nawet majonezu nie uzywam ani smietany bo dla mnie za tluste....
Kazdy woli cosinnego,niepotepiam;-)tych co lubiatakiemleczko nich pija na zdrowie

Malena ja nie chcialam ci obrzydzic, ja poprostu brzydze sie takiego mleka i tyle, nie wiem jak jacek moze pic takie tluste mleko, ja nawet majonezu nie uzywam ani smietany bo dla mnie za tluste....
Kazdy woli cosinnego,niepotepiam;-)tych co lubiatakiemleczko nich pija na zdrowie

Wiem, wiem... żartuję tylko.
A i tak się nie napiję, bo nie mam dostępu :-(
Śmietany też nie lubię...
Ale nam się wątek nabiałowy zrobił!

Każdy jak woli:tak::-) moje wspomnienia ukochane z dzieciństwa to takie,że biegłam z kubeczkiem i dostawałam jeszcze cieplutkie mleczko z pianką prosto od krowy. Były to czasy bardzo beztroskie-wracam czasami wspomnieniami... Dziś już tak nie robię-nie dlatego,że się brzydzę,ale dlatego,że nie lubie mleka. Jem tylko jego przetwory:tak:Osobiście uważam,że takie od krowy jest zdrowsze niż UHT . Kiedyś było:tak:o głośno o mleku z kartonu (po programie w tv) w pobliskim miasteczku nikt nie chciał go pić...bo pomimo wielu plusów...ma mocne minusy o których wsz:tak:yscy ...ciszaaaaaa..... Ale ile my takich rzeczy jemy i żyjemy:-D;-):tak:i nic o tym nie wiemy

oj temat mleka, ja sama nie piję z wyjątkiem kakao i do kawy, ale młodemu zamierzam dawać w agro mają kozy:-), 2 domy dalej krowy tylko musze zagadać i samo zdrowie. Końskie jest super, takie słodzio:-)

Mleczko mniam uwielbiam pod każdą postaciom. Mogę jeść i pić na okrągło i nic nie jest w stanie mi go obrzydzić :) Młody też lubi nabiał. Choć za moim specjałem biały serek ze śmietanką, szczypiorkiem i rzodkiewką nie przepada.

I ja pamiętam mleko od krowy przelane przez pieluszkę :-p, ale babcia gospodarstwa już od dawna nie ma więc zostały tylko wspomnienia.
A kawę z mlekiem, to od trzech lat piję. Zaczęłam jak byłam w ciąży z Martyną i tak mi zostało.

reklama
Ja mleko UWIELBIAM kilka razy pilam wlasnie z kubeczka prosto od krowy i MNIAM :-)

Wiec pediatra dala ZIELONE SWIATLO I kupilam dzis po prace BEBIKO 2 Z KLEIKIEM i od jutra bede jej podawala Ale mam jesczez 1 puszke nutra Bo mowila aby pomalu zmieniac :-)
Wiec zmieniam i obserwuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry