Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a fuj mleko jest beeee

Alicja przyzwyczajona do cyca też nie chciała modyfikowanego. Próbowałam bebiko, nan bez skutku- nie i koniec. Ale teraz kupiłam jej nestle waniliowe co prawda dla dzieci od 1 roku ale myśle że ten 1 miesiąc nie robi różnicyA ja pomimo moich konserwatywnych poglądów,
zastanawiam się mocno nad kartonowym mlekiem,
bo to moje cielę za cholerę nie chce modyfikowanego.
A nawet jak się zapomni i chwyci smoczek, to ją na wymiotyy ciągnie![]()
Alicja przyzwyczajona do cyca też nie chciała modyfikowanego. Próbowałam bebiko, nan bez skutku- nie i koniec. Ale teraz kupiłam jej nestle waniliowe co prawda dla dzieci od 1 roku ale myśle że ten 1 miesiąc nie robi różnicy
Nestlé Polska SA - Produkty
i efekt jest taki że ładnie wypije 210ml z niekapka i wreszcie w dzień zasypia sama w swoim łóżeczku :-)
ale dodając tu koszty przesyłki i tak wychodzi ciut drożej więc spoko :-)Malenko kubek jest rewelacyjny - z każdej strony dziecko się napiję i polecam.
Sebcio ma taki :-)
To nowy produkt firmy Canpol więc nie w każdym sklepie z dziecięcymi produktami może być.
Ale cena na allegro jest przystępna .... ja w sklepie płaciłam coś około 40 zł takżeale dodając tu koszty przesyłki i tak wychodzi ciut drożej więc spoko :-)

tylko skąd kasę brać.Jaka mać taka nać
Dorota
No ale zielone światło to na Bebiko a nie na zwykłe mleko...