Edysiek
odkrywca
Katjuszka - ja wymiatam ?? Kochana Edysiek to dopiero jest "wymiatacz" w przetworach
oj tam oj tam
Nie ujmuj sobie zasług, bo też robisz i to dla synka, a ja małej nic nie robiłam, tylko dziadek narobił jabłuszek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katjuszka - ja wymiatam ?? Kochana Edysiek to dopiero jest "wymiatacz" w przetworach
MIKA a czemu tak długo pasteryzowałaś?nie pamiętam już,najpierw gotuje się słoiki a potem do góry dnem zostawia do ostudzenia?
magda, ja podpisuje sie pod twoim pytaniem!Hej :-), ja dopiero w poniedziałek będę ruszać z nowościami bo dopiero dziś kończymy 4 mc a w niedziele jest chrzest.. powiedzcie mi ile razy dziennie dajecie maluchom te różności, bo widze że niektóre już sporo rzeczy jedzą i po ile tego zjadają? I jak np. w poniedziałek wystartuje z marchewką a w czwartek zechce dodać brokuły to mieszać razem czy odstawić marchewkę i dac sam brokuł żeby znał smak? Kurcze wiem, co kiedy wprowadzać ale nie wiem jak i po ile... :-\