reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Teraz generalnie nc sie nie robi z zezem do 2 roku, jak potem nadal jest to sie operuje, a w zasadzie to szybki zabieg, który trwa kilknaście minut i tego samego dnia maluch idzie do domu.

wlasnie zainstalowalam(w koncu!) wieze u malej w pokoju i mam pytanie-jakie bajki/muzyke dziecieca warto zakupic. Wczesniej myslalam o "Muzyce dla bobasa", ale Ulisia mnie zniechecila do jej zakupu. Moze jednak ktoras ja ma i cos powie wiecej?

Ja mam "Muzykę dla Bobasa" nie będę kłamała, że używam, parę razy puściłam jakiś czas temu i zapomniałam, jutro Artkowi puszczę i Ci napiszę co i jak.

Moriam my mamy "Kołysanki utulanki" w wykonaniu Grzegorz Turnau & Magda Umer i wszystkim sie podoba bardzo znaczy i nam i Frankowi.
A poza ty zestaw 3 płyt "Dla uszka maluszka" każda inna i są: Zabawianki, Nauczanki, Usypianki i to tez jest fajne tylko to muzyka poważna, no ale że ja nie wiem co mój dzieć będzie lubiał to niech słucha czasami i poważnej :) O tu jest opis http://www.empik.com/dla-uszka-maluszka-various-artists,prod5710057,muzyka-p

A poluje na bajki dla dzieci czytane przez Michała Żebrowskiego.

dla-uszka-maluszka-bprod5710057.jpg

Ostatnia edycja:
Natolin mój przy tym zasypia więc wnioskuje że sie podoba, a nam sie podoba bo on azsypia :)
A i tak najczęsciej słucha TVN24 ogląda House'a, Ostry dyżur, Chirurgów, Fringe'a, Dextera itp......

lolisza a mi się zdawało, że Ty nie masz tv
aha, mój niczego nie słucha usypiając, muzyki słuchamy sobie po prostu w ciągu dnia, różnej przeróżnej

reklama
Natolin dobrze Ci se zdawało :) Oglądamy na laptopie na serialeonline.pl a tvn24 na tvn24.tk :)
Ale chyba zakupimy tv jak franek bedzie już dobrze bajki kumał, żeby dziecie zacofane nie było, bo o czym z kolegami w przedszkolu pogada...

Do góry