reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Kania - no to tatusia pewnie duma rozpiera że dziecko tak szaleje na jego widok :-) Miłe takie coś jest :-) No u nas małego wczoraj komputer zainteresował - a mianowicie macanie i walenie w niego rączkami - dzięki temu mamusia mogła chwilę popisac na bb z małym na kolanach :-)

reklama
Nice mój Franek też takie "macadło", wszystko musi dotknąć, dziś w ostatniej chwili uratowałam laptopa bo pociagnął za kabel tak że spadłby ze stolika jak nic i co ja bym zrobiła...

A wczoraj atakował odkurzacz, tu filmik Franek

Lolisza super filmik, będziesz mieć świetnego pomocnika :-)
Dokładnie Nice tatuś pęka z dumy.
Na mój widok tak nie piszczy, ale pewnie dlatego, że mnie widzi praktycznie cały dzień.

Lolisza, Franek jest rewelacyjny :-D

Kania, no właśnie na nas dzieci tak nie reagują bo mają nas 24 h, ale jak ostatnio byłam w pracy i wróciłam po 4 godz. to pierwszy raz widziałam jak synek cieszy się na mój widok :-)

Wczoraj wieczorem Wiktorek siedział naprzeciw mnie w bujaku i wyciągnął rączki do mnie żebym go wzięła na ręce...

reklama
E-lona ja mam z Ikei chyba wszystko...znajomi śmieją że jakby papier do tyłka można było wi Ikei kupić to też byśmy kupili... :)

Do góry