nice-girl
Fanka BB :)
Przemek umie pić sam z kubka zwykłego, jeść też sam potrafi, ale... no właśnie jest jedno 'ale'. Jak dam mu z kubka picie to trochę wypije,a potem nim rzuci, albo po prostu wyleje. On uwielbia chodzić i rozlewać co się tylko da
Albo co gorsza podejdzie do Alicji i jej na głowę kubek wody wyleje!
Także mimo wszystko on i tak często jeszcze z butelki ze smoczkiem pije. Z jedzeniem tak samo. Też sam potrafi, ale często ja go karmię, bo np. mi się spieszy, albo nie chcę sprzątać całej kuchni, no i jak sam je to oczywiście muszę go pilnować, bo on np. potrafi sobie ręką złapać miskę z jedzeniem i rzucić nią w dal i całe żarcie po kuchni rozbryzgane...
Czy Wasze dzieci też tak mają??? Czy to mu kiedyś przejdzie? Bo on to tak ma już z rok czasu z tych rozlewaniem i wywalaniem.
Albo co gorsza podejdzie do Alicji i jej na głowę kubek wody wyleje!
Także mimo wszystko on i tak często jeszcze z butelki ze smoczkiem pije. Z jedzeniem tak samo. Też sam potrafi, ale często ja go karmię, bo np. mi się spieszy, albo nie chcę sprzątać całej kuchni, no i jak sam je to oczywiście muszę go pilnować, bo on np. potrafi sobie ręką złapać miskę z jedzeniem i rzucić nią w dal i całe żarcie po kuchni rozbryzgane...Czy Wasze dzieci też tak mają??? Czy to mu kiedyś przejdzie? Bo on to tak ma już z rok czasu z tych rozlewaniem i wywalaniem.
albo z premedytacją sok marchwiowy na jasny dywan lubi wylewać, bo się fajne plamy robią
A! No i jeszcze ma też swój sposób picia - czyli nachlapie na podłogę, a potem się rzuca na ziemię i siorbie tę wodę z podłogi wielce szczęśliwy i dumny ze swojej kreatywności
nie wyrzuca jedzenia ale czasem zamiast jeść ładnie łyżką czy widelcem je rączkami ale większego sprzątania nie ma po jego jedzonku więc pozwalam mu jeść tak jak lubi bynajmniej się naje po swojemu