Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nasz Adrianek kończy za 2 dni już 9 miesięcy![]()
Od miesiąca już siedzi samodzielnie, zaczął już gaworzyć bab haw i inne tego typu "słowa". Mam do was jednak pytanie, ponieważ już od jakiegoś czasu mój maluszek bezustannie próbuje wstawać na własnych nóżkach- oczywiście z moją pomocą , to jednak sam ani nie pełza ani nie raczkuje. :-( Jak tylko próbuję go położyć na brzuszek tak aby sam mógł sięgnąć po jakąś zabawkę - ucząc sie przy tym pełzania, raczkowania , kończy się to po paru minutach piskiem i mały obraca się spowrotem na plecki czekając aż go posadzę lub podniosę i postawię koło siebie. Niektórzy mówią , że on odrazu będzie chodził, bez etapu raczkowania , a ja niewiem czy to jest normalna kolej rzeczy.
Podpowiedzcie prosze mi czy tak ma być, czy ewentualnie macie jakieś własne sposoby, by zachęcić dziecko do raczkowania.
![]()