liiiviiia
Fanka BB :)
Fredka ja kiedys pytalam pediatry co mam robic jak maly domagal sie butli co 1,5 godz bo sie wlasnei balam zeby nie tyl mi pozniej bardzo i powiedziala mi zeby dawac kiedy chce nawet co godzine bo takie dziecko nie rozepcha sobie zoladka i samo sobie reguluje ile potrzebuje zjesc i kiedy raz mniej raz wiecej no i tak robilam teraz je co 2 - 2,5 godz czasem jak przysnie albo na dworze jestesmy no to mija jakies 3 godz ale on chyba nigdy nie przytyje
no taki suchy jest nogi jak patyczki wazy troche ponad 5 kg w tym tyg mamy szczepienie a wiec sie dowiem o wage dokladniej 
Co do pokarmu z cysia tez slyszalam ze nie ma czegos takiego jak chude mleko czy niepelnowartosciowe kazda mama ma odpowiednie mleko dla swojego dziecka tyle ze moze miec malo
no taki suchy jest nogi jak patyczki wazy troche ponad 5 kg w tym tyg mamy szczepienie a wiec sie dowiem o wage dokladniej 
Co do pokarmu z cysia tez slyszalam ze nie ma czegos takiego jak chude mleko czy niepelnowartosciowe kazda mama ma odpowiednie mleko dla swojego dziecka tyle ze moze miec malo
i może spałby dłużej ale się zestresowałam że tak długo nie jadł... że go w końcu przed 6 obudziłam...
jak go nosze na rekach na brzuchu tak ze widzi podloge to wtedy zadziera wysoko glowke ;-)
:-)