• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Wpadłam się pochwalić, że Julia zaczęła dziś pełzać do przodu (normalnie się czołga ;-)).
Próbuje też raczkować ale jej jeszcze nie wychodzi.
A przewijamy się tradycyjnie na leżąco na plecach na przewijaku lub tapczanie także nie mam z tym problemu.

reklama
moja malenka wreszcie stanela na nozki :) Na fotelu z babcia Jola.

Obraz 429a.jpg

U nas tez masakra przy przebieraniu. Czesto udaje sie na siedzaco albo na stojaco. Gorzej jak jest kupa, jak sie przewraca i wierzga to klade go na dywanie, siadam przed nim i swoimi stopami przytrzymuje go za ramiona (kamasutra to przy tym pikus :confused2:).

Oli pełza coaz szybciej, raczkowac tez sie stara ale nie zabardzo mu idzie - narazie ;-)

Ale chyba jako jedyny z forum jeszcze sam nie siedzi ? - posadzony leci do przodu i na boki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry