• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Mrsmoon, ja się piszę! :-D Myślę o spotkaniu u nas, ale u nas niecałe 40metrów, w tym pies i kot :-p Zobaczymy, może się uda ;-) Ewentualnie latem tutaj park jest super :-)

Setana, jakie to jest cudeńkooo! :-) Piękne, przepiękne oczka! a śpiąca fotka - sama słodycz! Wow, rozpłynęłam się... :-)

reklama
Kasiawilde tym dresem to mnie nie strasz, bo ja Natce czasem zakładam... ale tylko spodnie:laugh2:
Zołza niby z niej aniołek ale od paru dni pokazuje jak potrafi się złościć i jestem przerażona. Ona normalnie na mnie krzyczy:szok::szok:

Setanko ja też czasem... i też tylko spodnie, a co gorsza zauważyłam, że przy disco w radiu zaczyna się uśmiechać... no nic, mam nadzieję, że tatuś grając mu często metallice na gitarze wybije mu to wreszcie z głowy ;) aaaa i mój aniołek też na mnie ostatnio krzyczy! a jak stanę mu na drodzę do szuflad to mnie nawet potrafi odepchnąć... ciężki żywot mnie czeka ;)

A to moje dziecie dzis rano,w 2012-02-18 08.14.07.jpgoli kibelek od matki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry