• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

reklama
A moja Hanka zaczyna stawać sama, to znaczy puszcza się obiema rączkami mebli i kilka sekund się utrzymuje, po czym ląduje na pupie :) Dzisiaj podpatrzyliśmy z mężem :) No i górne dwójki już pod skórą widać. Poza tym bez zmian :)

Julka siada dziś już sprawnie z czworaków a wczoraj tez zaczęła pełzać a dziś pełza już dość szybko (takie pełzanie-czołganie to jest) poza tym próbuje też raczkować i robi to w dość dziwny sposób....podskokiem podciąga dwa kolana pod siebie (pozycja czworacza) i tak się przesuwa trochę do przodu :-). Śmiesznie to wyglada.

Agabre...Hania pewnie zaraz będzie sama stawiała pierwsze kroczki

Trasia...widzisz, wszystko w swoim czasie. marysia juz przegoniła niektóre dzieciaczki. Julia jak na razie staje w łóżeczku :-)

Ja się cieszę z każdego jej postępu, ale jednocześnie martwię, czy nie za szybko staje i siada, ze względu na jej kręgosłup. Nie wiem, czy wystarczająco dojrzały jest.

Dziewczyny, gratuluję postępów! To niesamowite, że niemal każdego dnia nasze dzieci zaskakują nas czymś nowym! :-)
Ediś wczoraj stanął przy Tacie, a dziś... Najpierw zrobił po raz pierwszy "pa pa" do babci na skype, a potem zaczął wstawać przy bujaczku, żeby na koniec raczkując podejść do szafki i ją otworzyć - łobuziak mój kochany. Zresztą, same zobaczcie :-)
fotkaw (18).jpgfotkaw (8).jpgfotkaw (9).jpgfotkaw (12).jpgfotkaw (14).jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry