Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratuluję Wam Mamusie niesamowitych przeżyć! Ja niestety na ruchy muszę jeszcze poczekać, bo u mnie to dopiero 11 tc, ale pamiętam to uczucie jeszcze z pierwszej ciąży.
Hihi mi tez jeszcze nie puka nie przejmuj sie! Ale za to mi sie przelewa w brzuchu po przepiciu woda...wiec czasamimi sie wydaje ze to to...ale to raczej jeszcze nie to...!
Aleza to brzuchol mam coraz wiekszy i twardszy....i tak fajnie go sobie gladze, a dzis w parku to nawet pogadalam do niego!
to ja sie przyznam, ze jak sluchalam muzyki wokalistki Bebe przez sluchawki to przylozylam jedna do brzucha. Ciekawe czy sie dzidziowi dobrze sluchalo bo ja na przyklad uwielbiam jej piosenki ^^
Ja juz w tamtym tygodniu czułam (codziennie) jakby mnie motylek skrzydełkami musnął. Od wczoraj wyraźne puknięcia, co prawda pojedyncze. Mam nadzieję że będą coraz częściej. Przynajmniej wiem że wszystko jest ok.
wydrusia, no może tak, bo ja tak na co dzień to kawki nie pijam, tylko jak przyjdzie koleżanka, więc baaardzo rzadko...... może dzidzi zasmakowała taka dawka energii
ja to juz zwariowałam, dzis prawie dwie h lezałam czujna jak mysz i tylko nasłuchiwałam i nic...dopiero jak usiadłam znowu lekkie pukanie em_ka i Ty sie kochana doczekasz, a dzidzi muzyczka na pewno sie podobała