reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ruchy naszych maluszków

Anno ja ostatnio wyczytałam gdzieś że dzięki tym czkawkom maleństwo ćwiczy sobie płucka
a poza tym nasze maleństwa nie męczą sie tak jak my tymi czkawkami i podobno same je sobie wywołują
wszak tam w brzuszku maja mało rozrywek mnie znów martwi że mój niuniek ma czkawki bardzo rzadko
widać jemu się nie nudzi

reklama
Dzięki za info Kamilko.Najważniejsz że ma a to ze tak rzadko to widocznie ma inne zajęcia np.smyranie i kopanie Mamusi :laugh:

Moje dziecko dało wczoraj opis na szkole rodzenia,wiercił sie tak,że aż brzuszek mi falował i wszyscy prawie to zauważyli ;D

:) Kubuś tez od kilku dni takie "masaże" mi urządza, a brzuch to momentami przybiera kształt sześcianu albo innej bryły (nie kulistej) :D

mój się bardziej wierci...i jak to określił doktor plywa..raz głowką w górę raz w dół a nawet w poprzek  ::) nawet na usg takie numery wywijał  :)

reklama
Nio ciasno im juz tam jest - jak widzialam mojego Kubusia ostatnio to az mi sie go zal zrobilo, ale niedługo sobie odbije :)

Do góry