Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miśka będzie dobrze, zobaczysz na kolejnej wizycie, ja też się zaczęłam martwić i zupełnie nie potrzebnie jak się okazuje, mam po prostu bardzo grzecznego synka
a kiedy masz kolejna wizytę?

Miska bedzie dobrze, kazde dziecko jest inne.
Ja w pierwszej ciazy zastanawialam sie jak to mozna widziec ruchy przez brzuch bo Kacper tak delikatnie kopal, nawet w 20 tc jak bylam na USG lekarz pokazuje nozke ze kopie a ja nic nie czulam.
Za to z Tymkiem w 12 tc poczulam pierwsze kopniecie a w 13-14 tc brzuch caly skakal az sie dziwilam ze tak wczesnie.
No ale jak Kacper urodzil sie z dluga pepowina az polozna sie zdziwila ze nie byl obwiniety nia wogole tak Tymek mial ze 2 razy obwinieta szyje i supel na pepowinie przy lozysku.
Teraz juz sama nie wiem czy jak czuje to sa ruchy czy co, ale nie sa codziennie tylko co jakis czas. Ostatnio jak czekalam na sprawe rozwodowa to male kopalo, czyli dwa dni temu.
dzisiaj bryka na całego - ale i tak czuje go tylko w dole brzucha i nie kopniaki tylko takie bulgotki, ale coraz częściej i więcej, więc pewnie juz niedługo będą konkretne salwy ;-) no i jak nic upodobał sobie pęcherz, bo ganiam co chwile, w nocy po kilka razy wstaję...