Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem,że każde dzieciątko jest inne
ale po trzech szalejących maluchach te nikłe kopniaczki martwią a przeżycia z tamtego roku też swoje robią,wszystko się kumuluje i wtedy jest stres i obawa czy wszystko jest ok
z tymi dwoma sercami to cos musi byc bo ja czasem tez tak czuje....ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie... czasem czuję się tak jakbym miała 2 serca - jedno w normalny miejscu, a drugie w dole brzucha ;-)a może tylko mi się zdaje, że coś czuję
Ja wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcie. Jeden z kotów namówił Rybę.Leżałam na wznak, a kota miałam ułożonego na brzuchu i Ryba pierwszy raz wierzgnęła, i to solidnie. :] Najwyraźniej moje dziecko lubi koty.
![]()
ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie... czasem czuję się tak jakbym miała 2 serca - jedno w normalny miejscu, a drugie w dole brzucha ;-)a może tylko mi się zdaje, że coś czuję

doczekasz sie, chyba ze masz łozysko przodujace wtedy trudniej czuc ruchyTe dwa serca daje też uczucie przez to że przez brzuch aorta brzuszna przechodzi, a u nas teraz więcej krwi krąży więc jest to bardziej odczuwalne. Jak przyłoże ręke do brzucha po lewej stronie to czuje pulsMaluszka niestety nie czuje, choc leci mi 19 tydzień
kiedy się doczekam
![]()