reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
ja pewnie poczułabym pierwsze małe "puk,puk" gdzieś za 2 tyg... ale przez to, że obecnie sporo odpoczywam i często "wsłu****e" sie w organizm to bulgotki-gilgotki "dopadły" mnie na początku 15 tyg, a mini kopek w 16 tyg.. - coś koło tego. podejrzewam, ze gdybym sie tak bardzo nie "wsłuchiwała" to nadal nic bym nie czula - nie zwracalabym na to szczegolnie uwagi:)

najczęściej mnie "łoptukuje" po zjedzeni np kawałka czekoladki, czy tez ciastka...
... albo jak się "nakręce" i dłuuuuuugo komus coś opowiadam... wtedy chyba daje mi znac, ze mam sie zemknąć i mnie delikatnie popuka:p... albo cieszy sie, ze mnie słyszy. hehe.

każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna.

Życzę wiele podwójnego zdrowia i radości :)

Mi sie wlasnie Dzidzia zaczela mocno krecic i zaczelam czuc jak sobie plywa i sie przewraca ;)
To bylo w nocy jak bylo bardzo cicho i spokojnie i sie moglam na brzuszku skupic, bo wszyscy inni spali :) az sie nie moglam nacieszyc i czkem na kolejne :)

reklama
miska super !!!!!! zazdrosze ci troszke :) oczywiscie w dobry sposob :)

ja to chyba dlugo nie poczuje nic, pytalam sie mamy kiedy poczula ruchy ze mna i mowila ze 20 tygodniu a chuda byla jak szkapa....

zastanawia mnie tylo jak to jest, ze czuje wszystkie kiszki jak mi pracuja, kazdy najmniejszy ruch a dzidzi nie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry