Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak moja córcia położyła rękę na brzuch to aż jej ręka skakała.A jak za długo siedzę to mnie pod żebrem kopie.Kurcze teraz to powinien brzuch chyba do przodu rosnąc.A wiem jedno w poprzednich ciążach brzuch mi tak latał dopiero w 7 no prawie 8 .
U mnie rysunek się nie zgadza, bo niby powinnam czuć na wysokści pępka a ja czuję poniżej pępka i to sporo.
A dziś cisza, Aleks się nie odzywa
Co jest z tym moim dzieckiem? Czemu nie skacze, nie kopie i nie bawi się ze mną tak jak Wasze?
Wiem,że to głupie ale znowu zaczynam schizować
Leżał "pionowo" nogi do dołu, ale dziwnie podkurczona jedna, druga wyprostowana, do tego tak na ukos na boku ze front mial od prawej strony ale bardziej ku tyłowi ( tak mozna bylo wnioskowac z tego gdzie mi wciskala do bolu ten przyrzad by go zbadac). I to bez szans czuc ruchy w takim polozeniu- nie mowiac jak odworci sie calkowicie do srodka brzucha. Nie przejmuj sie zupelnie, chyba, ze kilka dni bedzie ZUPEŁNA cisza. Ale jak pisze Tunia widzisz roznie to bywa z tymi naszymi bączkami ;-)