reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

Miałam już nie panikować ale nie mogę się powstrzymać
Generalnie bym to zlała, że Aleks dziś się wcale nie rusza, ale wczoraj w nocy i przed snem bolał mnie brzuch dość intensywnie i czasami kuł tak bardzo nisko na dole ( nieprzyjemne uczucie) no i mam teraz panikę ,żę coś jest nie tak

reklama
Ja dzis bez wstawania o 5:55 hehe
Zawsze Wam tez małe wali po tej stronie brzucha na ktorej lezycie? :-)

Mi tak. Zawsze celuje tam gdzie ją uciskam. Nawet jak mam spodnie ciążowe to w miejscu gdzie ja przyciska pasek się cały czas kotłuje. Dyskretnie daje znać, że jej niewygodnie:-D

atomowka
może ma zaspane dni. mnie też często brzuch boli i tez przezyłam pare dni bez intensywnych ruchów, troche się bałam, ale znowu bryka. jak będziesz bardzo niespokojna to zalicz jakiś ostry dyzur.

Ostatnia edycja:
atomówka jak już pisałam ja mam horrory co parę dni, najedz się czekolady i połóż się na boku spokojnie, na pewno zacznie delikatnie się poruszać, a pewnie w nocy będziesz miała dyskotekę

Atomówko jak przez noc nie da znaku, pojedz na pogotowie z rana, niech podlacza ktg dla swietego spokoju!
Dobrze, ze ten moj szogun od poczatku tak aktywny, jeszcze to zmartwienie jakby mi doszlo to wogole :no:

atomówka ja też tak miałam że mała się nie ruszała od piątku wieczorem i dopiero w poniedziałek pojechaliśmy na wizyte prywatną i się okazało że księżniczka spała albo w głębinie brzucha sobie siedzi i nie czułam w ogóle ruchów a serduszko bilo jak dzwon i wszystko było wporządku a też byałam bardzo wystraszona że coś nie tak, nawet czekolada nie pomagała ale na szczęście poczułam póżniej bardzo delikatne ruchy i się już uspokoiłam.

Nie wiem sama, mialam nie panikować ale ten wczorajszy ból brzucha nie daje mi spokoju
Mam nadzieję,że przed spaniem się uaktywni, jak nie to w czwartek mam diabetologa to i na izbę albo do gina podejdę

Miałam już nie panikować ale nie mogę się powstrzymać
Generalnie bym to zlała, że Aleks dziś się wcale nie rusza, ale wczoraj w nocy i przed snem bolał mnie brzuch dość intensywnie i czasami kuł tak bardzo nisko na dole ( nieprzyjemne uczucie) no i mam teraz panikę ,żę coś jest nie tak

i co?cos lepiej?
moj Oli tez sie nie rusza szaleńczo ale zawsze co jakis czas chociaz mini kopniecie sie znajdzie....
jak nie to bym zapier....a do szpitala-tymabardziej ze bolal brzuch
a czy ty okien nie mylas?????

moje jest dosc spokojne i sie nie martwie
ale gdyby bylo najpierw mega aktywne a pozniej nic bym pojechala do szpitala, atomowka ja bym do czwartku nie czekala jak nic male nie dalo znac to lec dzisiaj.

Mamuśki -pytanie do was mam ;] a wiec .....

gdzie wasze dzieci was kopia? bo mnie mala nadal pod pepkiem czasem na jego wysokosci raz na jkis czas 2-3 cm powyzej pepka -raz pod zebra wlazla jaki czas temu i tyle i sie martwie ze IGA powinna juz kopac mnie tylko w okolicy i nad pepkiem ?

a pytam sie bo nataniel mnie w ogole nie kopal i tylko raz na pare dni pod zebra wchodzil i tyle

reklama
kasiurek moze mala jest ustawiona boczkiem :) umnie tez tak bylo jak bylam na wizycie mala lezala sobie w szerz mojego brzuszka i dostawalam kopniaki po bokach i raczki kolo pepuszka byly a i glowka pchala sie w drogi boczek dzisiaj zaobserwowalam ze mala chyba sie ulozyla juz tak jak powinna bo znowu dostaje kopniaczki w zeberka i uciska mi w cos na dole :) i chech juz tak zostanie bo pozniej to ani tyle na obrocenie sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry