Mythopoeia
Fanka BB :)
A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Piękne imię, jeśli będę miała drugą córkę to właśnie chciałabym dać jej Mia na imięMoja 4 miesieczna córka ma na imię Mia

I uwielbiam to imię cholędarnie
 I uwielbiam to imię cholędarnie 
PiękneA co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia

U córki w przedszkolu była Rozalia i jakoś miło mi się to imię z nią kojarzy.A co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia
Rozalia jest urocza moim zdaniem. Mnie z takich rzadko spotykanych i kwiatowych imion podobało się Jaśmina. I tak myślałam że jakby mi trafiły córki to poszłabym chyba w motyw kwiatówA co myślicie o imieniu Rozalia? Nigdy nie brałam kompletnienpod uwagę, ale znajomy tak właśnie nazwał córkę i doznałam olśnienia
Mi się Jaśmina też podobaRozalia jest urocza moim zdaniem. Mnie z takich rzadko spotykanych i kwiatowych imion podobało się Jaśmina. I tak myślałam że jakby mi trafiły córki to poszłabym chyba w motyw kwiatów
Mój też na wiele kręcił nosem. Teraz jestem zakochana w Bruno, a jemu też się nie podoba.Mi się Jaśmina też podobaMi się generalnie wiele imion dla Dziewczynek podobało ale nie były na liście mojego męża

Może AlicjaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
AureliaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi
Syn ma ma imię Alekander i gdyby przypadkiem miał rodzeństwo, to chciałabym również na A imię, ale nic mi się nie podoba. Ewentualnie Anastazja byłaby fajna, ale poza tym brak ładnych imion na A dla dziewczynki i chłopczyka.
Mi się podoba AdaJa ustaliłam, że córka ja wybieram on chlopca. Szkoda, że u niego się samych chłopaków płodzi