reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Maciuś wyrasta właśnie z body na 86 i zastanawiam się czy jest sens na lato kupować nowe, na 92. Czy może już powinien śmigać bez body? Jak jest u Was?

reklama
Maciuś wyrasta właśnie z body na 86 i zastanawiam się czy jest sens na lato kupować nowe, na 92. Czy może już powinien śmigać bez body? Jak jest u Was?
ja kupiłam 3 z krótkim rękawkiem,a łącznie mam może z 10(bo po Mikołaju) na 98 i nie wiem czy przetrwają lato. Zobaczę jak pójdzie nam z nocnikiem,bo body w zasadzie idealnie sprawdza się przy pampersie.

my w zasadzie strasznie malo używamy body:baffled:i sama niewiem dlaczego ponieważ pamiętam że przy Oli bardzo se je chwalilam:tak:
wasze dzieciaczki juz takie wielkie rozmiary noszą:szok:Mati nosi 86 na 92 jeszcze nic nie mial ubrane bo chyba by się w tym utopil:eek:

Jak kupowałam ostatnio body to specjaalnie mierzyłam od ramienia do kroku to wyszło 47cm, więc 98. Chyba większość góry nosi już na 98,a dół to tak różnie 86/92. Wkurzają mnie z tymi rozmiarówkami,bo np. na zająca dostał koszulkę z TupTupa na 92 i jest taka sama jak 110 z Coolclub

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry