Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kupiłam 3 z krótkim rękawkiem,a łącznie mam może z 10(bo po Mikołaju) na 98 i nie wiem czy przetrwają lato. Zobaczę jak pójdzie nam z nocnikiem,bo body w zasadzie idealnie sprawdza się przy pampersie.Maciuś wyrasta właśnie z body na 86 i zastanawiam się czy jest sens na lato kupować nowe, na 92. Czy może już powinien śmigać bez body? Jak jest u Was?
zawsze jakby co plecki i brzuszek nie będą gołe przy ich harcachW zasadzie ze 3 sztuki powinien mieć, więc chyba kupię.

ja pokupowałam body Oliwce na 92.Oliwka jeszcze chodzi w pampersach więc ładnie body przytrzymują.zawsze plecki są zakryte.my jeszcze body bedziemy używaćMaciuś wyrasta właśnie z body na 86 i zastanawiam się czy jest sens na lato kupować nowe, na 92. Czy może już powinien śmigać bez body? Jak jest u Was?

A nie 92?Jak kupowałam ostatnio body to specjaalnie mierzyłam od ramienia do kroku to wyszło 47cm, więc 98.

Maciuś ma 86 i na długość mają 44 cm.98 z firmy MAKOMA,bardzo je lubię,bo nie mają dekoltu do pępka ,a może to bylo 49?A nie 92?Maciuś ma 86 i na długość mają 44 cm.