reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Julitka caly czas smiga w body 9-12 m-cy:szok: sa akurat. specjalnie nie kupowlalam na pozniej wiekszych (oprocz kilku sztuk, ktore miala kupione wczesniej) bo mam andzieje, ze niedlugo pozegnamy sie z pieluszka i nie beda potzrebne.

synek kolezanki, to prawie caly czas chodzi bez body. ja sobie tego nie wyobrazam, bo wtedy julitka by miala pieluch wkolanach:-Dale to pewnie i dlatego, ze my nie sciskamy ja mocno pielucha, a kolezanka jak zapnie, to nie am prawa sie zsunac:laugh2:

reklama
Ja mam jeszcze body 92- 98cm niektóre są w stanie hmmm tragicznym, ale nie zamierzam kupować nowych bo już chce od tego odejść teraz kupuje małemu podkoszulki na ramiączkach i majtusie : )

Julitka caly czas smiga w body 9-12 m-cy:szok: sa akurat. specjalnie nie kupowlalam na pozniej wiekszych (oprocz kilku sztuk, ktore miala kupione wczesniej) bo mam andzieje, ze niedlugo pozegnamy sie z pieluszka i nie beda potzrebne.

synek kolezanki, to prawie caly czas chodzi bez body. ja sobie tego nie wyobrazam, bo wtedy julitka by miala pieluch wkolanach:-Dale to pewnie i dlatego, ze my nie sciskamy ja mocno pielucha, a kolezanka jak zapnie, to nie am prawa sie zsunac:laugh2:
dlatego kupuję majteczki:tak::tak: o Kasia mnie uprzedziła:laugh2:

:confused::-)Pytanie do dziewczyn...z ogrodkiem i zjezdzalna? Jaka polecacie?
Moi rodzice chca kupic Stasiowi do swojego ogrodu a mama twierdzi ze ta mala BEZPIECZNA ZJEŻDŻALNIA Z PODSTAWĄ 130 CM (613645278) - Aukcje internetowe Allegro to nie posluzy na dluzej a te wielkie
Ślizg ZJEŻDŻALNIA laminat 3,2 m certyfikat bezp (612822785) - Aukcje internetowe Allegro
i inne na drewnianych belkach moga zagracic ogrod...co polecacie?

A mnie sie podoba ta http://www.allegro.pl/item611432644_super_jezdzalnia_little_tikes_150_cm_extra_cena.html

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry