30Agulka
Wrześniowe mamy'07
a jaki problem by jej nie mieć?????????JA CHCĘ DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agulka śliczny komplet!!!!!!!!!![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jaki problem by jej nie mieć?????????JA CHCĘ DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agulka śliczny komplet!!!!!!!!!![]()

Ha Ha odezwała się cwaniaraa jaki problem by jej nie mieć?????????![]()
;-) podaj instrukcję jak ją zrobić jak taka "mądrala" jesteś ;-);-);-);-)

a prosze bardzoHa Ha odezwała się cwaniara;-) podaj instrukcję jak ją zrobić jak taka "mądrala" jesteś ;-);-);-);-)
![]()

u nas to S bedzie mowil,bo jemu baaardzo zalezy na corcia prosze bardzo
W czasie stosunku kiedy partner "dobija" równomiernymi ruchami, partnerka głośno mówi: córcia... córcia..............córcia.............![]()

teraz ma tak 35,ale chyba masz racje, moze byc rekaw na stykA spójrz ile cm ma rękaw od szyi: 42 cm. To mało. Maciuś teraz nosi kurtki z rękawem 40 cm.
Albo za krótki, to by dopiero fajnie wyglądałteraz ma tak 35,ale chyba masz racje, moze byc rekaw na styk

no moze jak na kurtke to 37,bo mierzylam mlodego,nie kurtkeAlbo za krótki, to by dopiero fajnie wyglądał
EDIT: Justyna, 35 cm rękaw od szyi?
a prosze bardzo
W czasie stosunku kiedy partner "dobija" równomiernymi ruchami, partnerka głośno mówi: córcia... córcia..............córcia.............![]()

jeżeli oczywiście jest podział plemników na żeńskie i męskie 
róż jednak dla dziewczynek 
42cm jednak mała będzie na przyszły rok Kuby kurtka ma rękaw o długości 47 cm licząc od szyi a od barku 40cm tak więc na bank byłaby za mała :-(