reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Kamila - ja myślę o tym łóżeczku bez opcji kołyska, zwykłym - tyle że z szufladą.
A tą kołyskę w ktorym miejscu można zablokować, jakoś nogą się coś wciska?

Dziewczyny, jaki by tu kupić krem do brodawek i gdzie się to kupuje, w aptece?

reklama
Carioca77 łóżeczko blukuje sie taką metalową podkówką. Zresztą był to jedyny model w którym opcję kołyski tak latwo można zablokować, bez wyjmowania maluszka.
Ja koniecznie chciałam kupić łóżeczko z opcją kołyski, bo z doświadczenia mojej kuzynki wiem, że to wspaniała rzecz, gdy dzidzius przebudzi sie w nocy albo marudzi przed zasnieciem.

A jesli chodzi o krem na brodawki to słyszalam ze dobry jest bepanthen.
Ja zreszta kupilam tez bepanthen do smarowania dupci Jasia i rzeczywiscie na opakowaniu jest wymienione takie zastosowanie, a co ważne nie jest szkodliwe dla dzidziusia więc nie trzeba zmywać maści przed kolejnym karmieniem.

WYPRZEDAŻ Piękne rożki antyalergicznei +GRATIS (218907423) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Piękna pościel do wózka OSTATNIA WYPRZEDAŻ !! (218253738) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

myslę żeby zamówi te 2 rzeczy fakt mam rożek z drewxu po szymonku z kokosem, ale już troszke się znosił, a za 50 zeta będę miała komplet do wózka i rożek który spokojnie moze służyc zamała kołderkę i gratiz maleńki jasiu z takim jasiem szymon do dzis zasypia tylko ze podczas 4lat ten nasz jasiu wygląda jak frankenstein cera na cerze, hihih a zamiast jaskrawej żółci wygląda jak bezowy bo się sprał i trwale zabrudził ale nadal to ulubina przytulanka

tez myslałam o takim łózeczku ale zadecydowaly względy finansowe bo musieliśmy je sobie sami kupic i takie z szuflada było tańsze, a jeżeli ta kołyske się blokuje i jest zwykłe łóżeczko to czemu nie zaryzykowac wiele dzieci lubi kołysanie

pamiętajcie dziewczyny że nie ma co szalec z ubrankami i grzechotkami zostawcie tez pole do popisu rodzince, nam znajomi i krewni tak okupili Szymonka że naprawde niewiele wydaliśmy na ubranka a sa one bardzo drogie i starczaja na niewiele, dużo tez rzeczy kupywaliśmy w komisach i w ciuchlandach to wcale nie jest wstyd, takie rzeczy uzywane juz sie dużo nie zmienią a kupine w sklepie kawtaniki czy body moga się tak wyciągnąc po 2 pranaich że posłuza tlko na szmaty

Ja mam to na uwadze, zostawiłam kilka rzeczy mało pilnych, by jak się ktoś zapyta co kupić, to żebym miała co powiedzieć. i tak np. jest piękna karuzelka do łózeczka z misiami na allegro, trochę droga za 130 zł, ale już szwagierce pokazywałam, ze mi się podoba :-), przydałby mi się też gruby kocyk dziecięcy, bo mam tylko taki cieniutki polarkowy.

Dziewczyny, jak jest zima to w wózku żeby dziecku nie było zimno to się stosuje takie śpiworki?
ŚPIWOREK z owczą wełną - PROMOCJA !!! (217987334) - Aukcje internetowe Allegro
Czy wystarczy jak się dziecko w kombinezonik ciepły ubierze i przykryje kocykiem?

fajowskie te spiworki są też bez owczej wełny, jak masz taki śpiworek w wózku to juz ci koc zbedny, kiedyśnasze mamcie używały becików i tera zmoja mam chce wyszykowa do wózka becik ale wolę kupic tą posciel do wózka będzie bardziej wszechstronna,
mam kocyk gruby i cieniutki i kupię taką pościel do wózka jak pokazywałam no i mam super śpiwór dla maleństwa po szymonku i dostałam takie mniejsze polarkowe więc dzidzi będzie ciepło.

reklama
To co lepiej kupić pościel do wózka taką jak pokazywała tygrysek czy ten śpiwór z owczą wełną co będzie praktyczniejsze? Bo chyba jedno i drugie to nie ma sensu?

Mam jeszcze jedno pytanie o spirytus do pępuszka ma być 70% gdzie się kupuje taki juz rozrobiony czy trzeba samemu rozrabiać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry