Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka my mamy do 36 kg i siedzisko mu sie rusza![]()

Po tym jak my wybieraliśmy fotelik i oglądaliśmy różne wersje i czy do 36 kg czy do 18 kg wszystko mi sie pokręciło. Dlatego napisałam, że mamy fotelik do 36 z ruchomym siedziskiem a to nie prawda
. I wiecie co wczoraj leciałam specjalnie do samochodu sprawdzać jaki on jest bo nie dawało mi to spokoju.No i jest do 18 kg.

Jeśli chodzi o fotelik to my kupiliśmy ten do 25kg,on jest ruchomy,a jak z niego wyrośnie to kupimy już takie siedzisko. Taki mam przynajmniej plan. Na pewno do zrealizowania,bo kuzynka 3-letnią córkę właśnie przesadziła.My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.
A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochęza to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi
![]()
no później po takiej zabawie mamy gruntone mycie buzi i rączek, ale frajde maja.