reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Właśnie przez siedzisko kupilismy do 18kg :-) bo te co oglądaliśmy do 36 były nieruchome no niby Kuba już sam siedzi i sam siada to mógłby w takim jeżdzić, ale wg mnie ma za młody kręgosłup na taki fotelik

reklama
Agulka my mamy do 36 kg i siedzisko mu sie rusza:sorry2:

Wiecie co aż wstyd sie przyznać ale napisałam mega gafę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Po tym jak my wybieraliśmy fotelik i oglądaliśmy różne wersje i czy do 36 kg czy do 18 kg wszystko mi sie pokręciło. Dlatego napisałam, że mamy fotelik do 36 z ruchomym siedziskiem a to nie prawda:no: . I wiecie co wczoraj leciałam specjalnie do samochodu sprawdzać jaki on jest bo nie dawało mi to spokoju.No i jest do 18 kg.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.

A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę:zawstydzona/y: za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi:baffled::rofl2::-D:-D:-D

My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.
Jeśli chodzi o fotelik to my kupiliśmy ten do 25kg,on jest ruchomy,a jak z niego wyrośnie to kupimy już takie siedzisko. Taki mam przynajmniej plan. Na pewno do zrealizowania,bo kuzynka 3-letnią córkę właśnie przesadziła.

A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę:zawstydzona/y: za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi:baffled::rofl2::-D:-D:-D

Nuśka my mamy Yorczke i Kuba ją uwielbia :-) jak ją dorwie to wszystko idzie w ruch ogon, uszy, sierść a ona normalnie złoty pies ani nie drgnie!!!! Co prawda już ją pare razy tak pociągnoł, że biedna piszczała jak nie wiem, ale tak to jestem w 99,9% pewna, że nic mu nie zrobi. Nie myślcie dziewczyny, że ja mu na to pozwalam :-) naturalnie jak jestem obok to zaraz ją ratuje z jego rącze, ale jak np wyjde do kuchni lub wc to Fifi liże go a on ją obłapuje. Najfajniesze jest to jak Fifi go liże to Kuba śmieje się aż miło :laugh2: no później po takiej zabawie mamy gruntone mycie buzi i rączek, ale frajde maja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry