reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
dziewczyny mam WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKA prośbę muszę kupić fotelki dla małej taki od 9 kg wiem że już kiedyś ten temat był poruszany ale czy możecie mi coś polecić- proszę:tak::tak:

wybór jest ogromny rozpiętość cenowa również, i nie wiem na jaki powinnam się zdecydować:dry::sorry2: widziałam fajne na allego po 200zl ale czy one są bezpieczne??
podobają mi się też firmy chcicco ale kosztują one ponad 400zl i sama nie wiem co powinnam zrobić- pomocy.... zależy mi żeby był i wygodny i bezpieczny.....

i ja nie wiem czy w koncu kupowac juz ten fotelik czy jeszcze nie? w sumie piortus na upartego jeszcze sie w nim miesci (chociaz juz przekroczyl 9 kg) ale strasznie sie denerwuje w pozycji pollezacej. dlatego chcialam juz kupic nowy a wy piszecie, ze trzeba sie wstrzymac conajmniej do 10 miesiaca :baffled:

Asiu my kupiliśmy fotelik w Tesco w Zielonce i powiem Ci że jesteśmy z niego zadowoleni: ma regulowane( wiadomo) trzy stopniowe pasy( "rosną" wraz z dzieckiem), osłonki na tych pasach, zagłówek, regulowane siedzisko. No i jak dal nas plusem była cena ( ze 199 na 99- była jakaś taka promocja)

reklama
Asiu już był poruszany ten temat i dziewczyny podawały linki do swoich fotelików.

Mój Kuba jeździ w tym 0-18kg wg mnie jego kręgosłup nie jest na tyle silny, aby woźić go w tym 9-36kg co prawda sam siedzi i we wózku jeździ w pozycji całkiem siedzącej, ale bałabym sie jeszcze tego fotelika do 36kg.

My kupilismy fotelik w Reali kosztował coś 197 zł lub 199zł jakoś tak. Jest bardzo fajny i bezpieczny mamy na niego roczną gwarancje. Firmy SENA.

Do góry