reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Agulka super ciuszki:tak: ja dziś na lumpku trafiłam super kombinezon dla Tuśki powinien być w sam raz na przyszły rok dwuczęściowy czerwony na polarku i zapłaciłam całe 15zł:szok::-D a dzisiaj przyszła niespodzianka dla Tuśki !!Iglo+ tunel+ domek dla dzieci.. super zabawa!!! (566704662) - Aukcje internetowe Allegro rzołożyliśmy jej na próbę tylko domek i tunel zresztą na iglo już by w naszym wielkim pokoju nie starczyło miejsca:-p mała miała ogromną radochę i nawet ciężko ją było wyciągnąć do kąpania na które zawsze biegnie z ochotą:-)

reklama
Słyszałyscie o macie do tańczenia Barney dla maluszków??????? Ma któraś taką???? cos o niej słyszałyście???? BO tak się zastanawiam czy kupic Oliwce,ona strasznie lui tańczyc i wygłupiać sie przy muzyce :-)
My mamy zwykłą mate. Na razie Karolina po nie tylko chodzi. W sumie była kupiona dla starszego i dla nas :-D. A tu znalazłam barneya [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Mi-i3csXFQo"]YouTube - Dance with Barney[/ame] ja mam takie zboczenie, że jak szukam jakiejś zabawki interaktywnej dla bombli to sprawdzam najpierw jak ona funkcjonuje. Na youtube praktycznie wszystko się znajdzie nawet z pokazem składania stolika do karmienia hahahaaa...

Dostaliśmy zaproszenie dzisiaj na to wesele kwietniowe i szukałam czegos dla Mateusza. Zastanawiałam się nad Ubranko-spodnie, kamizelka,muszka- 86 (570286451) - Aukcje internetowe Allegro ,ale chyba nie praktyczny zakup to by był. Więc Ubranka od Grusi-mix kolorów-86+gratis (570310884) - Aukcje internetowe Allegro albo same spodenki,bo koszule i bezrękawniki ma KidsMode~NOWE,FANTASTYCZNE BOJÓWKI 24-ok.86 c.bei (569777373) - Aukcje internetowe Allegro. A dla siebie znalazłam butki do tej kiecki,nie ma ich w internecie:baffled: Na metalowej szpilce, czarne z satyny, tylko na pięcie i na palcach jest but. Może zwróciłyście uwagę w swoich CCC. Kosztowały 60 lub 70zł.
Te też są fajne Kolekcja damska
Kolekcja damska

Też tak myślę. I bardziej praktyczny ten 2 kpl.
Jakie buciki teraz kupujecie? Bo oglądałam te co Agulka kupiła i ja o takich bardziej wyciętych myślałam na ciepłą wiosnę-lato,a teraz typowe półbuty.

Justyna też jestem za tym 2, ale i spodenki są świetne. Mam dość sporo rzeczy od tego sprzedawcy i mogę Ci powiedziec, że gatunkowo są bardzo dobre. Już wczesniej widziałam te spodenki i jestem bardzo na nie napalona, ale na razie muszę dać na luz bo w styczniu już zaszalałam i zaopatrzyłam Kube w dość pokaźny zapas ubranek na wiosnę i lato. Brakuje mu tylko takich bojówek : )

Butki chce mu kupić jedne bardziej drugie mniej odkryte. W zeszłym roku już sobie narobiłam kupując jedynie jedną pare takich bardziej odrytych butów kiedy było zimno lub padał deszcz siedzieliśmy w domu bo nie miał odpowiednich butów. Tak więc teraz na wiosne chcę mu kupić takie jak Agulka kupiła Adasiowi - mam nadzieje, że się nie obrazisz Agulka : ) że zgapiam - a drugie rzymeczki, aby miał paluszki odkryte.

Ostatnia edycja:
Justyna, moim zdaniem tez numer 2. Co do bucików dla maluszków- ja na teraz chcę kupic jakieś adidaski+ coś podobnego jak Agulka Adasiowi kupiła.

reklama
Do góry