Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krropelka bardzo madrze to wszystko ujelas... Pozwolilam sobie skopiowac Twoj post i w chwilach zwatpienia bede go sobie czytac
dziewczyny ja tak tylko na chwilke... mam do was pytanie odnosnie zabkowania. Mikolaj slini sie na potege, ma rozpulchnione dziasla a marudny jest tak, ze momentami mam ochote go zapakowac i wyslac na ksiezycAni masci ani gryzaczki nie przynosza ulgi. Pomaga tylko jak mu masuje palcem dziaselka... Masuje mu dzisiaj gorne dziaselka i co czuje? Zeby... Ale nie takie, ktore sie juz powyrzynaly tylko takie w dziasle... i wyczuc mozna cale zeby... i normalnie mozna je zobaczyc w dziaslach... troche zglupialam... czy to jest mozliwe??

prosilam blagalam poraz kolejny - ale on nie i koneic dodal ze jestem smieszna i nie mam poczucia wlasnej wartosci bo prosze go by wrocil,i ze teraz go doceniam jakbym wczesniej tego nie robila...teraz juz nie prosze nie blagam,bo z kazdym dniem niszczy mnei coraz bardzie upokaza ,wyzywa jakbym to ja go zdradzila narobila dlugow u gangstero... ah....wiem ze nei jest mnie wart ze bedzie mi ciezk osame jz dwojka dzieci tak malych ,ale wierze ze dam rade-strasznie tesknie za nim pomimo tego jaki byl -ale to minie mam taka nadzieje !!!! i za jakis czas uloze sobie zycie w ktorym bedzie mi lepiej bo nei bede musial sie bac ze zabraknei kasy,ze nikt mi nei wyda za plecami,nie bedziem nie klamal upokaza i zdradzal,bede robila tak by mi i dzieciom bylo dobrze a nie tylko jemu-a o sobie zapominalam....jestem przerazona bo terazm usze szukac pracy i wogol,rozwo ah...jednak wole tak niz poakowac sie w kolejne bagna tonac w dlugach i narazac dzieci na neibezpieczenstwo-bo tak sie stalo w momenci gdy znim bylam nie swiadomie co prawda ale narazilam dzieci -bo ufalam i kochalam go tak slepo ze nei zauwazylam co on wyprawia ze zadziera z ludzmi ktozy siedziel iw kiciu i teraz boje sie wyjsc z chaty bo nei wiem czy do mnei nei przyjda gdy on nei bedzie im kasy oddawal ..... a jej nie ma bo nawet na dzieci nei daje ja rok temu znalazłam lewy tel w aucie z sms do jakiejś baby...to że go znalazłam dostałam w twarz wylał mi piwo na głowę itp spakował się i wyniósł...nie było go miesiąc po czym wrócił a jak go przyjełam z powrotem to teraz jest to samo ....i co i dalej go kocham...normalnie wstyd mi przed samą sobą...mój syn ma już 16 lat drugi 10 no i teraz ta ciąża....
nie dwaj dziewczyno tak soba pomiatac!!