Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nasz kraj to jest CHORY, nikt nie pomaga samotnym matkom. A tak chcą żeby dzieci się rodziły
Oby się nie rozwinęła....
.I mi znosila do koszyka.A potem chodzilam i ukladalam po półkach
.Wiec nawet nie odwiedzaja i nie zapraszają.Tatusiek i jego rodzinka tez mają gdzies,wiec zostałyśmy same.Dziecko boi sie bardzo obcych.Nie wie nawet co znaczy slowo ciocia lub wujek.Kiedys kolezanka odwiedzila to dziecko na sam widok niej plakalo jakby ktos je bil.Musze czesciej wychodzic na piaskownice to moze sie oswoi z ludzmi moj dzikus
.Rosi79 po pierwsze tak jak nie pożycza się szczoteczki do zębów, tak nie powinno się chodzić w butach kogoś innego. Sa różne choroby- grzybica, noga każdego się poci przecież. Po drugie i najważniejsza nóżka małego dziecka dopiero się "układa". Każdy but dopasowuje się do pierwszego właściciela. Żeby nie mieć płaskostopia czy innych nieprawidłowych ułożeń stopy dziecko powinno chodzić w nowych bucikach szczególnie na początku, przy nauce chodzenia.
Ja mam od dawna wszystko ( jakoś od 5-6 miesiąca) co ma być to przecież będzie niezależnie czy coś kupię czy nie. Teraz byłoby mi naprawdę już ciężko jechać w upale gdzieś na zakupy. Cieszę się, że zakupy rozłożyłam na raty, że wcześnie zaczęłam chodzić po ciucholandach. Teraz już wszystko tylko czeka na małego:-)
..... Malutka ma znowu zapalenie oskrzeli i niestety przez jej częste infekcje stracilam prace....