karolinka witaj na forum

powody sa naprawde takie same w wielu przypadkach i to jest juz jakas parodia reklam normalnie
pisz ile chcesz i na pewno bedzie ci lzej,ja trafilam a na forum w ciazy a moj synek ma juz 1,5 roku
dziewczyny moj tata mial 6 lat jak zmarl i tak naprawde mama mnie tylko wychowywala i mozna ,jak jest taka sytuacja,tak naprawde nigdy juz sobie zycia nie ulozyla
ja dwojke tez wychowuje bez tatusiow i nie ja jedna ani ostatnia ale wszystko sie uklada pomalu, tez nie jedno przeszlam juz sama ale co czlowiek przezyje zlego potem jest o to doswiadczenie mocniejszy:-) moje dzieciaczki usmiechniete i to chyba najwiekszy dar
najwiekszym problemem jest kasa,bo ja kombinuje jak moge,nie raz sie zdarza ze mam pusty portfel a nie raz siedze z kartka i kalkulatorem ale mozna przezyc najwieksze kryzysy .dobrze ze zawsze jest od kogo pozyczyc,zreszta teraz jak jest takie drogie jedzienie i oplaty to latwiej zrozumiec druga strone i na wzajem sobie pomoc
co do znajomych,nie mozna sie zamykac na innych !!! podadac z druga osoba to rzecz swieta naprawde !!! ja sobie nie wyobrazam np juz teraz bycia bez forum .
i na pewno tak jest ze kazdy tu moze o wszystkim pogadac i nawet nawiazac znajomosci :-)