Orchidea przejdzie, przejdzie, tylko kiedy? :/ Nikos tez tak sie zachowywal, w koncu mu przeszlo, choc czasem dalej rzuci czyms jak powiem "nie wolno"

ja sie juz przyzwyczailam nie reagowac na wiele rzeczy i tak oduczyl sie tego

ale ciagle mnie bije jak mu sie cos nie podoba :/ ostatnio nie reagowalam to zaczal piszczec jak dziewczynka, ale tak glosno, ze myslalam, ze mi uszy pekna!!! no oby wszystko szlo w dobrym kierunku
Carla a ile bedziesz tam zarabiac? Fajnie, ze trafila Ci sie praca, jaką chciałaś, to jest najważniejsze

Obys szybko sie nauczyla, pozniej bedzie juz tylko latwiej!
A u mnie Nikos ostatnio mial temperature, w koncu kupilam elektryczny termometr, kosztowal 125 zl ale nie wiem czy jestem zadowolona

Nikos wyzdrowial na drugi dzien, a wczoraj bratanica zachorowala :/ takie same objawy czyli tylko wysoka temperatura, u niej nawet bardzo wysoka, bo wczoraj wieczorem miala 39,4 a dzis rano 38,9 :/ nie wiem czemu spadla tak malo po podaniu lekow przeciwgoraczkowych :/ w kazdym razie moj temrometr elektryczny pokazal wczoraj najpierw 39,9 za chwile pokazal 38,3 a zwyklym termometrem mierzyla i miala 39,4

ja juz sama nie wiem ktory jest dokladny haha ale chyba jeden temrometr nie powinien pokazywac roznych temperatur, szczeglnie ze to nie byla jakas dluga przerwa, tylko za chwile jej mierzylam, moze z 2 minuty? wiec nie rozumiem tego :/ Sprobuje jeszcze kilka razy, a jak nie to go oddam, bo to za duzo kasy jak na badziew, ktory nie potrafi mierzyc temperatury! :/
Pozdrawiam Mamusie i Tatusia! No i buziaki dla wszystkich uroczych Dzieciaczkow!