reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja całą ciążę systematycznie chodziłam do fryzjera i farbowałam, musiałm bo do końca ciąży chodziłam do pracy i musiałam wyglądać po ludzku, wogóle dużo ciuchów sobie nakupowałam wogóle w pracy mówili że najładnie się ubierałam jak w ciąży byłam :-D:-D:-D:-D jakoś i w sukienki stroiłam a tak to non stop w jeansach i polakach ;-)
a w sobotę byłam u fryzjera i babeczka opowiadała jak ojciec świata nie widzi za córcią zawsze najważniejsza i jak sobie planują wypad w ciepłe kraje na wakacje i tak mi się smutno zrobiło że mój nie ma tak zakochanego w nim ojca i na takie wypadowe wakacje nas nie stać :-( ahhhh życie...

reklama
olka ja znalazłam kiedys z gruponu bo tak bez rabatu to tez za drogo.. a w domku sama chyba bym sie nie odwazyła.. mam duzo włosów i balabym sie ze je popale..

to moze pomysle o tym ale juz raczej po porodzie.. prostownicy nie posiadam zadnej bo do moich wlosow sie nie oplaca ją niec ale mam w zasiegu reki dobrą prostownice psiapsióły:-)

dzien dobry:-)
ja w ciazy farbowalam 2 razy, choc odrosty nie byly mega widoczne sama sie z tym zle czulam...

emilka ja myslalam o tym zeby to rpostowanie w domu zrobic
na allegro mozna kupic ten srodek tylko trzeba miec mocna prostownice i kogos do pomocy:-) cena u fryzjera jest dla mnie dosc wysoka

Co to za środek bo też bym spróbowała.Tylko,że moje wlosy jakieś 2 miesiące po porodzie to katastrofa jakas:-(Wypadają strasznie i chyba niedługo nie zostanie ani jeden:-DI właśnie trochę boję się im zafundować taką kurację

reklama
ja też zawsze chciałam mieć kręcone włosy, nawet kilka razy próbowałam trwałą lekka trwała wytrwała z tydzień, mocna trwała popaliła włosy :-(

eweline48 nie przejmuj się to normalne, a karmisz jeszcze piersią? a ja słyszałam żeby wziąść jedno opakowanie po zakończeniu karmienia witamin dla kobiet ciężąrno karmiących aby sobie uzupełnić witaminy i minerały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry