Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie chciałam się wcinać, bo tak fajnie się Was czytało, jak pisałyście o Waszych DzieciaczkachO tym jak wygląda dzień z nimi
U mnie w sumie niewiele guzików zapiętychZa tydzień dopiero jadę po wózek, a za 2 tygodnie po łóżeczko
![]()
asuzana, ja wlasnie dzisiaj sie doczytalam,ze ten nutrition mozna tez do picia dodac i od jutra mam zamiar; bo mleko moj pije nutramigen ze wzgledu na nietolerancje laktozy i do niego to caly czas dodaje, a od jutra to i do picia bede; ale nie dlatego,ze maly ulewa (bo juz nie), ale on sie krztusi piciem mimo baaardzo malej dziurki w smoczku(
Oj tak, dla mnie na pocztku graniczyło z cudem włączenie kompa, nie wspomnę już o ubraniu się czy wykąpaniuz czasem faktycznie można sobie troszkę to jakoś zorganizować. Teraz też musze się bardzo pilnować z czasem szczególnie późnym wieczorkiem bo jest tak booooooskooooo cicho w domu ze z tej radosci nie chce mi się spac
siedzę wtedy przy kompie potem oglądam jeszcze filmy i delektuję się błogą ciszą. Rano potem mam problem z obudzeniem się ale moja corcia ma taki krzyk z głodu że pół bloku stawia na nogi
![]()