reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
asuzana dzielna jestes z tym sprzataniem :tak:. ja jakos od narodzin Filipka ciagle dostrzegam znaczne niedociagniecia w moim domku. tylko przed porodem wypucowalam chatke :zawstydzona/y:. a Paulisia duuza. moj Fifi ma teraz 68cm, ale pracowal na to ponad 7 m-cy.

reklama
KRROPELKA własnie przed chwila skńczyłam pastowanie podłóg ... jaki efekt to zobaczę dopiero rano bo teraz jest ciemno i jechałam ścierą po omacku ;-) w moim mieszkanku też ciągle masa zaległości ale staram się nie przejmować ... dzidzia najwazniejsza a reszta w wolnej chwili :-) ojejku to ciekawe ile Paulisia bedzie miała wzrostu w 7 miesiącu :-) to nic ... bedzie silna i duza i nie da sobie grać na nosie :-D

Krropelka chyba juz koniec u Ciebie niemilych niespodzianek i chyba humorek lepszy?
samasamotna pytalam w medicorze ale tam nie robia usg trojwymiarowych. chyba mialas takie standardowe.
ja to juz trzy razy przeziebiona bylam w ciazy. raz to 2tyg mnie trzymalo. mi bardzo pomagaly homeopaty firmy boiron. a czosnek bralam w kapsulkach. takiego z warzywniaka nie zjadlabym. faktycznie sol pomaga ale jakie niedobre. lekarz mowil mi by szalwi nie stosowac. nawet na ulotkach jest napisane ze jest niewskazana kobietom w ciazy (sa jakies cukierki do ssania syrop)
Katerinka Gjoasia oby wam jak najszybciej przeszlo!
ja uciekam spac. dobranoc i kolorowych snow wszystkim zycze

anowi82 chyba koniec na dzis :-). bo jak dotad nic wiecej sie nie wydarzylo :tak:
dla mnie kiedy sie przeziebilam w ciazy to wszytsko odpadalo. leki ze wzgledu na dzidzie w brzuszku a cala raeszta ze wzgledu na okropne mdlosci... :no:. jeszcze wtedy bylam z ex i on na swoj bardzo nieporadny sposob sie o mnie wtedy troszczyl. zdecydowanie skuteczniej robila to jego mama :-D

Ja sobie ponadrabiam czytanie Waszych wcześniejszych postów i tez idę spać :-) ostatnio tempo było takie że nie sposób było ze wszystkim nadążyć ;-)
Zdrówka Wam życzę bo teraz jest bardzo bardzo potrzebne :-)

hej dziewczyny a ja wlasnie wrocilam ze spotkanie z moja nie doszla szwagierka:)
pogadalysmy spilysmy winko i hm zobaczymy jak to bedzie.
co do przeziebienia to juz widze kolejna lapie ale co zrobic takie pogody;
PENEGIRYKA to wspolczucia tatus taki madry ze az babcia musi sie odzywac.najlpeij zrobic a potem zwiac faceci
MLODA1 dzieki za rade ale czosnku nie zjem na sam zapach lece do lazienki:)
GJOASIA a jaki adres tych paczek i i le kosztuja,ja tez szukam na internecie ale tego tyle jest ze szok,
nadrobilam zaleglosci ale wszyscy spia to ja tez ide do juterka pappapa

reklama
Zaliczyłam niemiecki, jestem z siebie dumna :D Jeszcze tylko poniedziałek i jak się okazało wtorek i z głowy ;) Dzięki studiom jestem cały czas zabiegana i nie myślę o niepotrzebnych rzeczach.Co do fajków i picia, to rzuciłam z dnia na dzień. Jak zrobiłam test i się okazało, że jestem w ciąży od 6 tygodni, to byłam przerażona, że przez ten cały czas trułam swoje dziecko.

Samasamotna Widać, że dojrzałaś dzięki ciąży. Będzie z Ciebie dobra mama :)
gjoasia Nie martw się, nawet gdyby ex Cię tu znalazł (w co jednak wątpię) to ja bym mu nie radziła się wypowiadać, bo go wszystkie tutaj zrównamy z ziemią :P Także nie przejmuj się :)
Młoda1 Ja też dałam exowi numer konta i do tej pory nic się na nim nie znalazło :/ Dobrze chociaż, że Twój się jakoś poczuł.
asuzna Ja bioparox akurat lubię :P Zawsze go używam w razie przeziębienia i chyba jest nawet bez recepty, ale pewna nie jestem.
abundzu Co z Tobą? :>
Odnośnie tematu przeziębień, to tak jak napisała Panegiryka-nie można się rozkleić. Ja byłam w ciąży chora 3 razy. Wymęczyło mnie to fizycznie i psychicznie. Ryczałam jak głupia i wyłam mojej mamie, że ja nie chcę tego dziecka i najlepiej, żeby je oddać...Potem ona mi to przypomniała i było mi strasznie wstyd.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry