katerinka111
Fanka BB :)
a ja po kolacji i pomalowalam sobie pazurki,az jestem zdziwiona ze skonczylam z obgryzywaniem,glupi nalog naprawde,moja corcia zaraz przyjdzie kapiel i tez tvale bede zagladac:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiara w ludzi czyni cuda i moze warto czasami dac czlowiekowi druga szanse. Ale wiesz, ja jestem swieza w tym wszystkim i jeszcze troche naiwna:-)

bezsenna wiem, jak ktos sie dupkiem urodzil to dupkiem umrze, ale sa tez osoby, ktore chca sie zmienic. niestety sa tez osoby, ktore wykorzystuja dana szanse do tego by jeszcze bardziej nas zgnebic. kuzwa nigdy sie nie przewidzi, niestetyGjoasia Wydaje mi się, że poprzez takie dawanie drugiej szansy pokazuje się facetom, że mogą być bezkarni. Czują, że jeśli raz im się wybaczyło, to wybaczy i drugi. Ale to tylko moje zdanie, a co do kontaktu z byłym mężem, to podziwiam. Bo wybrałaś dobro synka. Wtedy faktycznie dobrze jest wybaczyć. Na coś takiego mogę się zgodzić, bo jest to wybaczenie dla dobra dziecka, ale wybaczyć i pozwolić wrócić do siebie już bym nie pozwoliła...