reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mnie to tez zdziwilo,ile czasu moze to trwac,dlatego pewnie takie dymy byly,ja sie musze na codzien oswajac,mam brzuszek kubus daje znac o sobie i wogole,przeciez nie mozna czekac wiecznosc.a jak by mnie uswadomil o paru rzeczach to mogloby byc inaczej,ludzie przechodze rozne kryzysy i mozna sie dogadac,

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym mojemu oddala moj brzuszek na jeden dzien, w taki upal jak dzisiaj. poszedlby na zakupy, posprzatal mieszkanie, pobawil sie z dzieckiem. hehe jestem ciekawa ile by wytrzymal taki jeden z drugim:-D:wściekła/y:

on mi sie przyznal ze boi sie tej calje opieki nad malenstwem i wogole,ze da na polozna zeby byla prz mnie,dobrze zrobic a potem sie martw.ale jak juz bedzie przychodzic to nie bedzie siedzenia:)) juz ja sie o to postaramm

a ja mialam chwile zwatpienia po prostu jesli chodzi o dzieci iwogole ale jest juz ok,nawet nie uronilam lezki,wrocilam do siebie i swojego swiata

a mi sie frytek znowu zachcialo.fajna mam patelnie ze raz dwa sa.a u mnie dalej upal na calego,

Ostatnia edycja:
witam was:)))
ja wlasnie wrocilam do donku upa.l niesamowity zapowiadaja naiezle burze u mnie wnocy..=/ myslalam ze sie dzis utopie
katerinka napewno podejmiesz madra decyzje jak to goasia powiedziala ty najlepiej wiesz ile przeszlas i co czujesz i czy jestes gotowa na powrót . co ty masz z tymi frytkami heh ;d
milkada fajnie ze kubis taki grzeczny mam nadzieje ze moja coreczka tez bedzie taki anioleczek :))
bezsenna trzymam za was kciuki za jutro!!:))

samasamotna ja nie wiem najpierw mialam ochote na ogorki i nektarynki,a teraz fryteczki:) pycha,o figure bede sie martwic jak urodze,w koncu to moja ostatnia ciaza:)
nie boj sie u mnie lalo przed chwila i dalje grzeje jak cholera:-)

katerinka u mnie zapowiadaja ochlodzenie jutro do 20 st. a ja w ciazy to sie objadam jak glupia przytylam juz 13 kg ale bardzo po mnie tego nie widac. masz racje o figure bedziemy sie martwic po porodzie mam nadzieje ze zrzuce szybko te kilogramy:D

samasamotna ja teraz znowu nic nie przytylam bo maly mi zabiera:) to nie bede sobie zalowac a potem chce karmic wiec trzeb abedzie uwazac,a o figure sie nie martwie,juz samo wchodzenie z wozkiem na 3 pietro swoje robi do tego dwojka dzieci :tak:

reklama
hehe no wlasnie zrzucimy napewno .:) bo nie mam ochoty byc grubaskiem :Dzawsze bylam chudziutka .
ide sie kapac a pozniej ogladnac mecz siatkowki:] no i bede patrzec w miedzy czasie co tu ciekawego
:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry