bezsenna
Fanka BB :)
Krropelka 'dziękuje za współprace'' - no kurna, to brzmi co najmniej jakby chodziło o rozkręcenie firmy, czy budowę domu
Ja myślałam, że to tylko mój ex jest takim mistrzem w znęcaniu się psychicznie... Jednego dnia chciał mi zabrać dziecko twierdząc, że ja się do niczego nie nadaję, ubliżał mi, a następnego z wyrzutem, że jestem oschła, nie odpisuję mu, a on mnie przecież tak bardzo kocha
Czułam się jakbym słyszała wyznania psychola, niezrównoważonej emocjonalnie osoby, która jednego dnia potrafi wyzwać, a drugiego twierdzi, że to ja go pozbawiam kontaktu ze sobą, bo nie odpisuję (ciekawe, co miałabym na takie ubliżania odpisywać...)
Jestem pełna podziwu dla Ciebie...Z każdym Twoim postem coraz bardziej.Nigdy nie miałaś chęci zemsty? Przecież mogłabyś mu utrudnić wszystko... Nawet go nie podawać jako ojca... Nic by nie miał, bo i nic mu się nie należy w mojej ocenie. I jeszcze teraz ma czelność co jakiś czas napominać o powrocie. Dobrze, że masz kolegę
Nieważne, czy to tylko kolega, czy zacznie się z tego tworzyć coś wiecej. Ważne, że możesz przebywać w towarzystwie kogoś, kto jest w stosunku do Ciebie w porządku.
Ja myślałam, że to tylko mój ex jest takim mistrzem w znęcaniu się psychicznie... Jednego dnia chciał mi zabrać dziecko twierdząc, że ja się do niczego nie nadaję, ubliżał mi, a następnego z wyrzutem, że jestem oschła, nie odpisuję mu, a on mnie przecież tak bardzo kocha
Czułam się jakbym słyszała wyznania psychola, niezrównoważonej emocjonalnie osoby, która jednego dnia potrafi wyzwać, a drugiego twierdzi, że to ja go pozbawiam kontaktu ze sobą, bo nie odpisuję (ciekawe, co miałabym na takie ubliżania odpisywać...)Jestem pełna podziwu dla Ciebie...Z każdym Twoim postem coraz bardziej.Nigdy nie miałaś chęci zemsty? Przecież mogłabyś mu utrudnić wszystko... Nawet go nie podawać jako ojca... Nic by nie miał, bo i nic mu się nie należy w mojej ocenie. I jeszcze teraz ma czelność co jakiś czas napominać o powrocie. Dobrze, że masz kolegę
Nieważne, czy to tylko kolega, czy zacznie się z tego tworzyć coś wiecej. Ważne, że możesz przebywać w towarzystwie kogoś, kto jest w stosunku do Ciebie w porządku.