reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka mam chyba z 6 poduszek, ale z przodu sobie wyłączyłam bo mogę. Nie wiem czy bym z nim była, z tego co widzę to nic a nic się nie zmienił, więc nie. Bo po co wracać do czegoś, od czego się uciekło?? Znalazłam ją na nk razem z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jestem MEGA WQRWIONA!!!!!!!!!!!!!! Idę spać bo normalnie nerw mam jak nie wiem!!

reklama
carla nerw urodzie szkodzi pamietaj:)
byc moze bys nie byla ale emocje biora gore,wiec tylko pozostaje ci na to przymknac oko,hm tylko on by sie tez bez powodu nie interesowal
a masz nasza klase? to daj namiary na priv?
a u mnie podobno odlaczenie stowe,tylko ze mala tez chce i tak mysle ze wtedy bedzie sprawiedliwie jak razem beda z tylu siedziec

DZIEN DOBRY MAMUSIE:))))
wczoraj wieczorem odeszly marli wody i miala na 2 palce rozwarcie ale dzidzia nie chciala wyjsc i nad narem miala cesarek,TAKA POBUDKE TO JA MOGE MIEC CODZIENNIE Z WIADOMOSCIAMI:) dziewczynka 3600 i 56 cm .marla zmeczona bidulka ale szczescliwa,ale ja z wrazenia zapomnialam zapytac jak ma na imie:) powie,ze jestesmy dla niej jak rodzina,az sie milo zrobilo:) super ze jestesmy wszytskie na forum.jak bede cos wiecej wiedziala to napisze milego dzionka

MARLA JESZCZE RAZ GRATULACJE:))))))))))))))))

Katerinka - dzieki za wiesci:-)

Marla - gratulacje; szybkiego powrotu do domku i duuuuuzo zdrowka dla Was:-):-)

Milkada – ja wybielam naladkami. Robie sobie takie silikonowe koszulki na żeby, wkladam tam zel i zakladama na noc przez 2 tygodnie. Wlasnie sobie ostatnio zrobilam i będę testowac nowy zel. Jak będzie zadawalajacy efekt to powiem. Wczesniej wybielalam laserem ale drogie to jak cholera. A te nakladki sama sobie robie wiec tylko za materialy place.
Co do siostry to tego typu rzeczy robi stomatolog.
Fajnie ze ex Ci pomaga

Carlaa – wyluzuj. Co się będziesz przejmowac jakims gnomem ;) Masz extra córeczke a ona musi mieć spokojna i szczesliwa mamusie. I tez chce namiary na nk do Ciebie

Katerinka – biedna coreczka. Dlatego wlasnie ja odebrałam prawa Edowi, żeby mala nie musiala przezywac takich rzeczy. Czasem lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego

Marla – gratulacje!

Marla GRATULACJE :-):-):-).

Wracaj do nas szybciutko z maleństwem :-). Zdrówka życzę,i szybkiego dojścia do siebie :-).

AdiLea dzięki za odpowiedz :-),daj znać jak będziesz widziała efekty wybielania,z chęcią też bym się skusiła.Jednak palenie przed ciążą pozostawiło skutki uboczne i ząbki za białe nie są :sorry2:.

A mnie czeka tydzień siedzenia w domu :sorry2:, zrobiłam sobie głęboki piling ziołowy Jadwigi i bużkę mam strasznie czerwoną,jutro się z niej zrobi skorupa a po jutrze zacznie złuszczać się naskórek :sorry2:, a do tego przez tydzień nie mogę jej moczyć,w ogóle myć by nie przerwać procesu złuszczania więc ogólnie ok :dry:. Dobrze że pogoda dziś nie dopisała,deszcz u nas pada więc pogoda na spacer to nie jest :-) . A jutro dobra koleżanka pójdzie z Kubusiem na spacerek :-).

Uciekam sprzątać :-).

http://imageshack.us

Ostatnia edycja:
Milkada - fajnie masz; ja tez myslalam,z eby sobie to zrobic, ale... w czwartek mam sad, wiec... nie chce az tak straszyc; (chociaz - moze to nie taki glupi pomysl;-)) poza tym - nie mialby kto wyjsc z malym na spacer:-( ale przypomnialas mi, aby sobie chociaz peeling zrobic i jakas maske; no i henne; kurcze - juz dwa razy mialam makijaz permanentny i d*** z tego jest; albo musze zaoszczedzic i sprobowac jeszcze raz, ale... w jakims jeszcze bardziej polecanym miejscu albo... meczyc sie z henna co kilka dni:wściekła/y: chociaz... nie powiem - bolaly mnie brwi jak diabli; a myslalam jeszcze moze o ustach albo kreskach gornych, ale..... nie wyobrazam sobie tego bolu - chyba ze mnie uspia;-)
a ja juz dzisiaj poodkurzalam, jeszcze tylko kurze poscieram a wieczorkiem jak mlody zasnie, to podlogi pomyje; moze zdaze tez lazienke umyc i bedzie prawie blysk w domku;-) prawie, bo okna tez by sie przydalo umyc, ale.... az takiej weny nie mam do sprzatania; chyba ze mnie jeszcze bardzej zacznie zzerac stres czwartkowy - to wtedy bede nawet sufit "myc";-)

Carla - ja wiem,z e latwo powiedziec, ze spokojnie, miej go w d***; sama taka madra jestem, ale ... w radzeniu; bo przyznam sie szczerze,z e jak bylam na spotkaniu z ex-em, to..... mialam ochote sie tak do niego przytulic; i teraz caly czas mysle o nim; a moje mysli sa glupie, bo z jednej stroiny jakby tesknota:szok: a z drugiej - zabilabym go za to co raobi Malemu:wściekła/y:

reklama
[/QUOTE] elena tak jak napisaly dziewczyny,lepiej zasadzic alimenty a jak nie placi brac komornika i dostac zaliczke ,bo tam jest dochod 715 na osoba,
a jak sie pogodzicie to dupa,bo u mnie donosza jak ktos jest razem jak cos pobiera a potem oddaja,takze nie warto[/QUOTE]

I tak będzie, że nic z tego. Miałam nadzieję,że jak żyjemy bez ślubu to będzie się należeć. W sumie do grudnia jest czas.

Do góry