Milkada - fajnie masz; ja tez myslalam,z eby sobie to zrobic, ale... w czwartek mam sad, wiec... nie chce az tak straszyc; (chociaz - moze to nie taki glupi pomysl;-)) poza tym - nie mialby kto wyjsc z malym na spacer:-( ale przypomnialas mi, aby sobie chociaz peeling zrobic i jakas maske; no i henne; kurcze - juz dwa razy mialam makijaz permanentny i d*** z tego jest; albo musze zaoszczedzic i sprobowac jeszcze raz, ale... w jakims jeszcze bardziej polecanym miejscu albo... meczyc sie z henna co kilka dni

chociaz... nie powiem - bolaly mnie brwi jak diabli; a myslalam jeszcze moze o ustach albo kreskach gornych, ale..... nie wyobrazam sobie tego bolu - chyba ze mnie uspia;-)
a ja juz dzisiaj poodkurzalam, jeszcze tylko kurze poscieram a wieczorkiem jak mlody zasnie, to podlogi pomyje; moze zdaze tez lazienke umyc i bedzie prawie blysk w domku;-) prawie, bo okna tez by sie przydalo umyc, ale.... az takiej weny nie mam do sprzatania; chyba ze mnie jeszcze bardzej zacznie zzerac stres czwartkowy - to wtedy bede nawet sufit "myc";-)
Carla - ja wiem,z e latwo powiedziec, ze spokojnie, miej go w d***; sama taka madra jestem, ale ... w radzeniu; bo przyznam sie szczerze,z e jak bylam na spotkaniu z ex-em, to..... mialam ochote sie tak do niego przytulic; i teraz caly czas mysle o nim; a moje mysli sa glupie, bo z jednej stroiny jakby tesknota

a z drugiej - zabilabym go za to co raobi Malemu