reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Właśnie oglądałam, tak z 600- 700 zł muszę wydać. Ale ja w sumie codziennie jeżdżę, a w tym badziewiu co mam to małej nie wygodnie, no i chroni mnie tylko przed mandatem taki fotelik :/
Idę spać, sobotnich tańców jeszcze nie odespałam :)
no ja teraz tez mam taki badziewny bo od wozka,ale i tak ze 2-3 razy maly jezdzil tylko :)
tez mykam smac:) dobranoc :)

reklama
Dziewuszki mam pytanie no głownie do mam chlopcow ciut starszych od Johnyslawa;-)
Co robicie z ciuszkami z których Smyki powyrastały?
Bo jesli jakas by miala na skladzie chetnie pare bym przyjela..bo on mi normalnie wyrasta w oczach nie nadążam kupowac;/ Wole tu zapytac otwarcie niz po privach smarowac..;-)

Orchidea ja nauczyłam się kupować na wyrost.. jak maly mial 6 mscy to i tak nosil dziewiątki.. dlatego kupowałam 12.. podwijam spodenki i jest ok, rekawki do bluzy.. w ubiegłym tygodniu wybraliśmy się na łowy i często w c&a można fajne ciuszki kupić.. i takim sposobem upolowałam dżinsowe spodenki za 18 zł, oraz super bluzę szarą w foletowe paski za 20.. stać mnie na nowe rzeczy ale czasami chodzę do lumpa bo wbrew pozorom można dostać nowe rzeczy.. i takim sposobem ostatnio kupiłam prawie nową kurtkę nexta za 20 zł < zimową> sztruks z podpinką z misia oraz NOWĄ bluzę LONSDALE za 8 zł.. z metką na której cena widniała 29 euro:D

Ostatnia edycja:
Orchidea ja nauczyłam się kupować na wyrost.. jak maly mial 6 mscy to i tak nosil dziewiątki.. dlatego kupowałam 12.. podwijam spodenki i jest ok, rekawki do bluzy.. w ubiegłym tygodniu wybraliśmy się an łowy i często w c&a można fajne ciuszki kupić.. i takim sposobem upolowałam dżinsowe spodenki za 18 zł, oraz super bluzę szarą w foletowe paski za 20.. stać mnei an nowe rzeczy ale zcasami chodzę do lucpa bo wbrew pozorom można dostać nowe rzeczy.. i takim sposobem ostatnio kupiłam prawie nową kustrkę nexta za 20 zł < zimową> sztruks z podpinką z misia oraz NOWĄ blużę LONSDALE za 8 zł.. z metką na której cena widniała 29 euro:D

Dzieki za rady :) Metki nie maja dla mnie wiekszego znaczenia :)

ja staram się kupować lepsze rzeczy ponieważ one tak szybko się nie niszczą.. te w któe się już Kuba nie mieści, piorę. prasuję i wystawiam na aukcję do sprzedania.. takim sposobem zawsze odzyskam jakiś grosz:)

Ja tez kupuję Michałowi na wyrost, teraz nosi rozmiar 92 a już na wyprzedarzach ankupiłam mu rzeczy na 98, 104, 116 napewno się nie zmarnują:-)

/orchidea22 ja ubranka po Michale sprzedaje, daje ogłoszenie w lokalnej gazecie i za jakieś symboliczne grosze sprzedaje, nie długo ma ktos przyjść po jakieś ciuszki, przebiorę to co zostanie i jeśli będzie się nadawać to Ci wyślę.

moj teraz nosi roz 86 i jest tak w sam raz na niego ale teraz wolniej rosnie wiec pochodzi w nich troszke( mam nadzieje) bo jest i tak juz dosc spory...
Ale i tak biore sie za odlozenie tych mniejszych to tez bym mogla cos podeslac:)

No starsze dzieci wolniej rosną, Michał juz tak szybko nie wyrasta z ubrań, ale jest druga strona medalu...szybciej je niszczy, soczki, słodycze, włażenie w każdy kąt, ziemia, piach to wszystko odznacza się na jego ubraniach;-)

reklama
No starsze dzieci wolniej rosną, Michał juz tak szybko nie wyrasta z ubrań, ale jest druga strona medalu...szybciej je niszczy, soczki, słodycze, włażenie w każdy kąt, ziemia, piach to wszystko odznacza się na jego ubraniach;-)

no tak:) nasze jeszcze wyrastaja a starsze nisza szybciej,tak czy siak trzeba zawqsze miec cos nowego:)
jak w pracy?

Do góry