katjusza77
szczęśliwa mama :-)
u nas się nie sprawdziło - ruchy z Natką czułam już w 14 tygodniu a ona w 40tc jeszcze się sama na świat nie pchała :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze jest rada położnych, zapamiętać dzień w którym poczuła się ruchy Maleństwa dodać 20tyg. i niby sie w większości sprawdza![]()
pamietam tylko ze bylam wtedy w pociagu z kolezankami. Ja wychodzę z założenia, że każdy sposób jest dobry jeśli po prostu jest komuś wygodny i się sprawdza :-).”Agnes92” pisze:Dzag ja sie nie smieje z naturalnego planowania rodziny, szanuje kogos decyzje jesli uwazaze to dobra metoda antykoncepcji i planowania dzieci ale...to nie dla mnie. Nie czuje zeby to mi bylo szczegolnie do szczescia potrzebne...Imoze ktos to uwazac za glupote![]()
Ale byś się zdziwiła, gdybyś dowiedziała się o co w tym w ogóle chodzi :-). Nie sprawdza to się kalendarzyk - a NPR nie ma z nim nic wspólnego.no ale to sie chyba nie sprawdza...
na pewno jest pomocne w planowaniu rodziny, i gdybym planowala zajscie w ciaze to bym liczyla kiedy wychodza dni płodne, ale jako metody antykoncepcji bym tego na bank nie stosowala.
Dlatego tez od razu wiedzialam kiedy fikla w dol, bo glowki nie wymacalam tam gdzie byla przed tem.
Poziom cukru dobry, a o to sie martwilam najbardziej. A jeszcze dobre to ze anemia poszla se won
:-)
:-) Hahaha, zegnam tabletki i czarna kupe