reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sen i spanie

Wczoraj tez Klaudia kopneła Adama tak w twarz, ze az wargę mu rozcieła:eek:..lezelismy u sobie po południu..zmeczeni pakowaniem, rozpakowywaniem..wtulilismy sie i gdyby nie mala, pewnie zasnellibysmy..Mała skakala po nas, wygłupiała sie ..i chciała bawic sie telefonem komórkowym.., ale zabawa polegała na zrzucaniu go z łózka..wiec Adam jej zabrał..a ta poozyła sie i zaczela go kopac:szok:..no i srut w twarz.bo połozyła sie do góry nogami...nakrzyczelismy na nia..a ta maslane oczka nagle i "mmmmmmm" z pyszczkiem, - buziaka nam dała i zaczeła sie przytulac..brak słów:eek:

reklama
a ja chłopkaów położyłam spac o 19,30 !!!:szok: czuję że rano pobudka będzie max 5 :-D ale za to posprzątałam łazienkę az się błyszczy a teraz prasuję ..:baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D..słodka Noemi moze jest wilkołakiem?:szok::-D:-D:-D..(zarcik)

Moja panna zasneła na spacerze..i spi teraz w ogrodzie..słonko swieci, wiec sie opala:confused2:

jednak jeszcze jedną nockę tu na "starym wyrku" spimy..Wrócilismy z zakupów zmeczeni..kolacyjka i jakos tak - ja po ciezkiej nocy:sorry2:Adam po nieprzespanej..podchorowani-jak padlismy przed tv...to - stwierdzilismy, ze silą nas nikt nie ruszy dzis:-pzaraz uciekamy do wyrka(u nas jest przed 21:sorry2:..Mała juz (standardowo) od dobrej godzinki spi:-)

u nas ogolni noc nie byla az tak zla...Mloda dwa razy sie dzis obudzila a potem przeszla do nas po 05:00 bo matka na kacu do lodowki szla:-D czujne dziecko zaraz mnie przechwycilo:-) No ale pospalismy do 08:00...Chociaz przyznam Wam ze juz o 5:20 bylam wyspana-jak nigdy polozylismy sie wczoraj ok 21:00:szok: Normalnie to chodzimy ok.01:00-02:00 spac...:tak:Jakos tak zmglo nas-a ja w dodatku po butelce wina bylam u znajomej wiec szybko sen mnie zlapal...a juz 22:15 obudzil mnie kac:-D

reklama
wińskujemy Pati na zminę..mnie nikt nie namówi teraz nawet na lapkę..przez najblizsze tygodnie:-p..nawet na swoje ur nie tknę:no:

Do góry