mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Baśka najważniejsze jest pierwsze 6 miesięcy - u Was już "zaliczone":-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niezle..
i dziwiac sie ze mamam nie dzieli z nimtego dobrego humoru
. Dzis bylo juz lepiej bo obudzil sie raz o 3 a potem juz o 6.30. Troche odespalam bo bylismy ten tydzien z Julkiem sami to dalo sie troche te zarwane nocki odczuc.
, chwytam się wszystkiego..wczoraj w nocy próbowałam nawet podać kaszkę, ale gdzie tam wypiła 20 ml i to wszystko i wrzask o cyc. Co dziwne w dzień już w ogole nie chce cyca, nawet jak wracam z pracy to ssa moze tylko 5 minut i chce sie bawić...ale jestem załamana bo nic nie pomaga, a ja każdego dnia coraz mniej przytomna w pracy....nawet mąż jest już sfrustrowany. Ostatniej nocy Otylka przespała od 21 do 24, potem cyc, 2 godziny zabawy cyc, zabawa, cyc i tak ciagle do rana
i co wiecej ona była wyspana....
I w zasadzie pracuję od tygodnia z haczykiem, a jest coraz gorzej, najpierw była jedna pobudka, potem dwie, potem trzy. ale usypiła, a teraz już nawet spać nie chce. Chyba zamówię sobie supernianię
Dziś nawet o mało a nie zaspaliśmy :-) . Ale myślę że ma to zwiazek z tym że Kuba dostaje więcej apu w dzień.