Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas dziś było przedziwnie, bo Wojtek WCALE nie spał w dzień. Marudził, tarł oczka, a po położeniu do łóżeczka zaczynał fikać i się bawić.
W ogóle ostatnio marudny jakiś - ostatnie takie marudy były przy wychodzeniu ząbków...
Mamoot, moje dziecie spalo dzisiaj ostatni raz o 13.00.... ale za to jak padlo teraz, to nawet dobranoc nie zdazyl zyrafie powiedziec........ Cos dzis wisialo w powietrzu.......
no a za to mój miał dzisiaj nutę do spania.. zupełnie odwrotnie
rano ro spał od 10 do 12.20 ! szok bo zazwyczaj 30min popołudniu następna drzemka i dotego cały dzień uśmiech od ucha do ucha
Potwierdzam że coś dziwnego wisiało nad Warszawą. Kuba też dziś wcale nie spał, a jak na niego to mega dziwne zachowanie. A o 17 padł i śpi na brudaska :-)
Wojtek tez po południu nie spał, i zasnał na rekach na brudaska:-) ale po 45 minutach drzemki obudził sie mial oczy jak 5 zł więc byla kapiel i spal normalnie w łózeczku na czyścioszka
Ach z Olą też bywa nie wesoło. Wczoraj dała mi do wiwatu, że hej. Wróciłam z pracy godz 20 a ona nie spi. Mąż załamany, Ola ma oczy jak złotówki, brudna, głodna i nie wyrzyta. Jej. PO dłuższej walce poszła jakoś spać. Teraz też drzemie. Dała mi chwile wytchnienia.
Ja Matiemu zmienilam rozklad dnia, zeby byc dluzej na spacerku w poludnie
i rano daje mu kaszke - dzisiaj po kaszce spal 40 minut, obudzil sie z placzem- zabki??- utulilam go i poslal jescze ponad godzine
a na spacerku spal 70 minut
ostatnia drezmka skonczyla sie o 14.40 a pozniej szalal, kolo 18 zaczal juz byc niezle senny ale czekalismy na tate
o 19 kapiel i Mati od 19.50 smacznie spi...